Az MSZP-s európai parlamenti képviselő szerint a francia elnök elképzeléseit kellene megvitatni. „Ahelyett, hogy az Orbán-kormány újabb közpénzmilliárdokat szór el egy hazugságra és átverésre épülő álkonzultációra, inkább a „Macron-tervről” kellene érdemi vitát folytatni” – írta közleményben Ujhelyi István. Most születik meg az új EU? Most születik meg az új EU? A francia elnök olyan reformterveket jelentett be, amelyekkel alaposan felforgatná az Európai Uniót. Igaz, a német választás kicsit bekavart ennek. Tovább Az MSZP alelnöke szerint „az Európai Unió radikális változások előtt áll és Magyarország helye ebben a folyamatban - Orbán Viktor és tébolyult politikája miatt - komoly veszélyben van. Emmanuel Macron francia elnök tegnap ismertette elképzeléseit az európai közösség megreformálásáról, amelyek bizonyos tekintetben egy többsebességes modell kialakításáról szólnak. Nem kérdés, hogy az általa vázolt reformtervek jelentős része támogatást fog kapni az új német kormánytól...

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igazi PISA bizonyíték, a bornírt barmok értelmezgetnek olyan dolgokat amihez totál hülyék
Ez a "képviselő" sincs magánál, de az ártunk és qurmányunk ide-delegált barma még nála is hülyébb! =))
Eladott Ország
Ámazonban a nemzetállami hatáskörökből nem engedünk, Magyarország egyedül sokkal jobban képes lesz megvédeni Európát, nem ám, hogy közösködünk, szolidarizálunk, és megpróbálunk úgy tenni, mintha mi is oda tartoznánk, ahova. De sebaj, mert a gaz Brüsszel valamire mégis jó, most például konkrétan arra, hogy félmilliárd forint uniós támogatás landolhatott ifjabb Matolcsy bútorgyáránál. Sehol máshol nincs jobb helyen ez a pénz, mint egy olyan cégnél, amelynek tavaly mindössze 266 ezer forint volt a nyeresége, tehát valamit nagyon tudhat a tulajdonos. A közpénzmédiában már tolják a sorosozós nemzeti konzultáció plakátjait, hogy nehogy az legyen az érzésem, mégsem egy elmegyógyintézet ez az ország. Pedig de.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.