…Ha a kinézet ölni tudna, akkor az izraeli hadseregben szolgáló nők az élen járnának. Instagramra töltik fel fotóikat rendszeresen az egyenruhás hölgyek, így tízezrek követik őket. A katonai szolgálat Izraelben kötelező mind a férfiak, mind a nők számára, a férfiak három évet szolgálnak, míg a nők kettőt. Ezek a fiatal nők nem szégyellik magukat lefotózni és feltölteni az Instagramra, hogy bizonyítsák, egy katonai egyenruha és egy M-16 -os a vállon veszélyesen szexisnek A nők szolgálhatnak az izraeli védelmi erők 83 százalékában, beleértve a harci egységeket is. Kiválaszthatják, hogy hol akarnak évekig szolgálatot letölteni, akár vezérkar, a kórházak, oktatási intézmények és más hasonló helyek irodájában. Azonban sok nő büszkén jelentkezik a harci gyalogságra, határőrségre, és más harci egységekbe.

Forrás: balrad.ru
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hol van a toborzó iroda? Mennyi a korhatár, amíg felveszik az embert?
De leginkább, ezeknek a csajoknak legalább van némi hasznuk, ellentétben a mi ""milliomos feleségeinkkel"", akik csak ""arra"" vannak predesztinálva. És még tv-műsor is készül róluk.
RonaGyuri
a derék korlátolt barom már hazai bunkóságait is idehordja! =))
RonaGyuri
@durbincs: ja a derék elvtársi portálod nem az? =))
RonaGyuri
@durbincs: te tényleg nagyon hülye vagy! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.