Oxford után péntek este Cambridge-ben, a King's College-ban tartott előadást Gyurcsány Ferenc – írja Facebook-oldalán. Oxford után péntek este Cambridge-ben, a King's College-ban tartott előadást Gyurcsány Ferenc – írja Facebook-oldalán. A DK közleményéből pedig kiderült, hogy a pártelnök a világhírű egyetem politikai társaságának, a Kings Politics Society vitafórumának a vendége volt. Az egyik fontos választási vitát is itt rendezték a legutóbbi általános választás előtt. Gyurcsány többek között a globalizáció és a nemzetállamok viszonyáról, a Közép Európára jellemző politikai folyamatokról és Európa jövőjéről beszélt, majd válaszolt a diákok kérdéseire. A beszélgetés után Gyurcsány Ferenc a Cambridge-ben tanuló magyar diákokkal találkozott. Oxford után péntek este Cambridge-ben, a King's College-ban tartott előadást Gyurcsány Ferenc – írja Facebook-oldalán. A DK közleményéből pedig kiderült, hogy a pártelnök a világhírű egyetem politikai társaságának, a Kings Politics Society...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mondhat bárki amit akar, bármi rosszat ellene, mégis csak Ő az egyetlen Európa szerte elfogadott Pártvezető!
Jozefina
Csak elismerés illeti ezért és a kulturált modora, ami hiányzik egyes miniszterelnökökből. Ezért őket ezen intézmények közelébe sem hívják.
simmering73
Nagy ügy. A mi nemzet(meg)vezetőnk meg Grázba jár előadásokra.
kokopelli
@Jozefina: ..nem véletlenül vették le a ME-nek a nevét valahol az uni-tábláról!
(a libsik ;--)...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.