Gulyás Gergely miniszter az egyik vezető német lapnak adott interjút.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Buzifiú!!!Még szerencse hogy már nem sok minden van rátok bízva az EP-ben!!!Sőt ! lassan már a WC tisztítást se bízzák rátok!!!Csomagolhattok, aztán irány a picsába!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Ez kölcsönös. Ő sem kér belőletek már szerencsére. Ütődött, szolgalelkű narancsnyik. Nélkületek is befut és akkor nektek annyi irány a szélen levő jobbos patkó.
dr. prédikátor
Buzifiú!!!Még szerencse hogy már nem sok minden van rátok bízva az EP-ben!!!Sőt ! lassan már a WC tisztítást se bízzák rátok!!!Csomagolhattok, aztán irány a picsába!!!
Eladott Ország
Ikertornyok. Ne bántsd a madarat. uploads.disquscdn.com/images/3e77340128416f73f7dc5a3b83cd7970dad60a9b96e5664c33942410e3bec226.jpg?w=600&h=385
Kovács "rinocéroszbőrű" Zolika, ló*t sem fog érdekelni, hogy te ott a provinciából mit kiabálsz. Beleszólásotok nulla a nagyok dolgába. Mehetsz szépen vissza a homokozóba. Az hogy beföldre ilyen büfögéseket nyomattok, csak a szektátok hülyítésére való, de szerintem azzal nem kell fáradni. Az ALDE most vágja ki a maffiapártotokat a civilizált európai pártok közül. Mehettek a balettbe ugrálni, a széljobb közé. És nehogy azt hidd, hogy ez lesz a cél. Nem kisbűnöző csicska, ez csak az első lépés. Következik ez után, a kötelezettségszegési eljárások. 7-es cikkely. Szóval a teljes vadászidény megindul a bűnözők ellen.
kokopelli
@Commenter: a bunkók nem tudják,hogy a "Manfred" az "Mani" a bajoroknál és általában
odaát! Kétszer akasztották a narancsosokat!!! Először a "Néppárt",azután röviddel az Orbánék
is felfüggesztették magukat! (;-))...jelentősségük,mint a naptáron a légyß@r! (;-))
Csizmás Kond
Na de gyerekek, hát ti is a fideszre szavaztatok hogy ilyen vehemensen támadjátok ? Miértnem Klárikára nyomtatok ő pártolja az ilyen akarnok, törtető, egyvelegpártolókat...
Nessy
Drága külügyérünk! Akit ti "támogatnátok", annak minimum korruptnak kell lennie! De ha egyéb bűnei is vannak, még menedékjogot is kap kis hazánkban soron kívűl, sőt diplomata kocsival mentek érte!
Egyébként akit O.V. támogat,akit a barátjának nevez, annak annyi!
desir62
A fitymaszra csak a fidióták szavaztak!
csak úgy....
@Csizmás Kond: tudod,hogy mit támogatnak a fölfüggesztettek,cirmosom !? :) az akasztófát.
fidesznek kuss a neve az EUba, agyukra ment a migráncs meg a megvédünk duma ,míg nincs egy másik soros ötletük,addig piano...
Csizmás Kond
@csak úgy...: Na és mond, ez a fölfüggesztett kifejezés melyik külhoni nemzettársunknak a nyelvjárása ?
amúgy az akasztófát nem az akasztott támogatja hanem a hóhéra...magadra ismersz ?
kokopelli
Komolyan veszik külföldön ezt a "Hamisgulyást" ? Egy felnőttet nem találnak helyette?
Mégis maradna?Gergő, "add vissza a babaruhát"? (;-))))))))
csak úgy....
@Csizmás Kond: az ó dinka magyarból,direkt néked fordítottam! :) a fölfüggesztett azt jelenti,hogy egyenlöre nem rúgták ki alóla a hokedlit! különben gondótam,hogy te akasztásból profi, te mázlista ! gestapós és AVH s nagypapival könnyü...
dr. prédikátor
@csak úgy...: Ez a girhes egy fityma nyugdíjas! lehet ő a savas vén fasz is!!!
csak úgy....
Manfred Weber ,ettü a kijelentéstü (szerintem) az EU parlament egyik sötét sarkában sírdogál ! :)
csak úgy....
@dr. prédikátor: egeret már nem fog ;) ,abban biztos vagyok...
Nessy
Tehát, ha jól értem az "egybehangzó" kormányzati kijelentéseket, akkor a fidesz maradna a Néppártban, de nem támogatja Webert!
Na, itt sem tudja egyik bal kéz, mit akar a másik balf@sz.
csak úgy....
@Nessy: a fölfüggesztettek lázadása ! rendezte Orbán Viktor ,narrátor Gulyás Gergö...
colibri
24.hu/kulfold/2019/06/04/a-fidesz-megszavazza-manfred-webert/
Maradnának és maradnak az EPP-ben, Webert is megszavazzák és bebizonyítják, hogy politikus hogy csinálhat jó nagy segget a szájából! Igaz orbánc már az elején megmondta, hogy nem az a lényeg, amit mond, hanem, amit csinál. Az is szégyen, ha hagyják nekik, velük együtt hiteltelenednek el...
Commenter
@kokopelli: háromszor akasztották fel magukat. Először az EU-ellenes plakátokkal amiket hiába próbáltak eltakargatni. Aztán jött a felfüggesztés majd a belemagyarázásos önfelfüggesztés. Kínosabbak már nem is lehetnének a Néppártnak kérdés hogy az általuk "a brüsszeli bajor"-nak csúfolt Weber betartja-e a szavát, és tényleg mennie fognak-e Salviniék mellé...
kereső
GG 2019.március 20-án:"A Fidesz akkor tud az Európai Néppártban maradni, ha szerdán nem csupán a párt kizárására, de tagságának felfüggesztésére sem kerül sor – mondta az MTI-nek a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a párt alelnöke.

Gulyás Gergely hozzátette, a Fidesz a felfüggesztést nem tudja tudomásul venni, ilyen döntés esetén azonnal elhagyja a Néppártot."

Azóta új párt van?Megszűnt a fidess?Vagy orbán -és gg csinált seggszájat?-mert, "az a legjobb a néppártnak, ha megtartja a fideszt".- mondta a mai napon gg.
Commenter
@kereső: tulajdonképpen, mivel kétszeresen is fel vannak függesztve érdemi befolyásuk a Néppárt politikájára nincs. Bármit dumál is, ez a lényeg. Újra kezdték a pávatáncot, a hintapolitikát, remélhetőleg a Néppárt beleértve azokat a "hasznos idiótákat" is akik kezdeményezték a fidesz ellen az eljárást, már végképp nem hisznek orbánnak és csicskáinak, akik most a Néppárt ideológiáját próbálják olyan elszántan és hűen képviselni mint anno a liberális elveket.
kereső
@Commenter: na ez jó volt igy estére- fidess=orbán, meg az elvek. Jót nevettem.
Commenter
@kereső: örülök, ha nevetsz. Miért nem ő(k) képviselték a liberalizmust a leghangosabban? Aztán gyorsan váltott és ma már az illiberalizmust vagy inkább a poszt kommunista neofasiszta keresztény antidemokráciát képviseli ugyanolyan elánnal. Ha nem dobja ki a Néppárt ki fogja nyírni őket, de ki fogja nyírni ugyanúgy a szélsőjobbot is.
kokopelli
@Commenter: ..ezek akkor is hazudnak,ha kérdeznek!Az egész "bulit" anno lejátszották a TV-kben
kronológiai sorrendben !...nem egyszet nem kétszer!!!
Commenter
@kokopelli: legalább a hazudozásban jók.
painful
Össze-vissza
Jó zsaru - rossz zsaru
Beteg hazug állatok!

Ahogy végük lesz, és már nem védi őket senki, akkor jön a Purge.
Mindenki tudja hol laknak - akkor jön a Purge!
painful
Ugye milyen durva tudok lenni?
Most képzeld el a húgomat, aki még nálam is durvább!
Én és a húgom mindent tudunk...
Amit én nem tudok, azt a húgom tudja.
(amit a húgom sem tud, azt senki nem tudja!)
kokopelli
@Commenter:(18:05) Kétlem (;-))!A nagybátyám mondogatta volt:"Tanuljatok srácok,mert a hülyék,
még hazudni sem tudnak rendesen!...főleg a hülyébb politikusok?!
tulipan
@Shikari: Nem kéne idő előtt, baromságokat pofáznod seggnyaló! Aztán majd, nem győzöd visszaszívni!! :)))
verőce21
"Az EPP részéről is jelezték: bár márciusban valóban felfüggesztették a Fidesz tagságát a pártcsaládban, a magyar kormánypárt a parlamenti frakcióban teljes jogú tagságot élvez, így a Fidesz politikusai bármelyik pozíciót megpályázhatják. Mint írták, a felfüggesztést a frakció szabályzata sem teszi lehetővé."

Egyébként sem a parlamenti alelnöki tisztségért, sem a frakció alelnöki tisztségéért nem indultunk – hangoztatta a Fidesz politikusa, hozzátéve: a választásokon elnyert tizenhárom mandátum éppenhogy lehetővé teszi, hogy a kormánypárt ezentúl a fajsúlyos parlamenti bizottságokra koncentráljon, és ezekben pályázzon meg tisztségeket: "Erre korábban nem volt lehetőségünk” - mondta Szájer József a néppárt politikusa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.