Gyáva dolognak tartom, hogy a fiatalokat, a gyerekeket tűzvonalba küldik. Mert becsapják őket  – írta Benkő Péter színművész nyílt levelében. Úgy fogalmazott: a srácok azt hiszik, hogy a saját függetlenségükért állnak ki, az egyetem függetlenségéért, pedig a SZFE

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyütt Mönt
@durbincs: menj vissza a dildódhoz, talán lenyugszol.
Pálinkás Pál
" Fehér vagyok, hetero és hiszek Istenben. A liberalizmusban nem. Én most érzem magamat szabadnak. Free Magyarország! "...
Mondja az a Benkő akit...

"A későbbiekben Magyar Ildikóval lépett élettársi viszonyba, akivel közösen Nagykovácsiban lovascentrumot hoztak létre, de a beruházás kapcsán a párt áfacsalással gyanúsították meg, s az eljárás végén az asszonyt letöltendő, a színészt pedig jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték."
legott
Csak azért nem ölöm meg Benkő Pétert, mert nem tudom, hogy hol lakik.
Aki Én
Jaaaj, de nagyon nehezen talált a fidesz valakit, aki kiáll mellettük és hajlandó a fiatalok ellen szólni.
De kit is? Hát az egyik propagandistát, aki egyébként kb 15 éve felfüggesztett börtönbüntetést is kapott áfacsalásért. Hát, ezek a fidesz hiteles emberei, már csak ilyenek állnak ki mellettük.

www.facebook.com/Fidesz-Dorog-1400941603482909/videos/benk%C5%91-p%C3%A9ter-aj%C3%A1nl%C3%A1sa/2245874972098951/
Aki Én
@Shikari: Jellemzően most is egy sittes, ahogy az lenni szokott. Már csak ilyenek mozdulnak a fideszért, meg ti, elembetegek.
legott
Csak azért nem ölök meg mindenkit, mert jó vagyok.
Ha nem lennék jó, mindenkit megölnék.
Csak ennyi a különbség jó és rossz között.
advocat
Ezek a fiatalok, nagykorú, magyar, szavazóképes állampolgárok! Akkor a véleményüket illik komolyan venni! Ne nézzék már őket óvodásoknak! Péter! Apádnak több esze volt!
RonaGyuri
az a hazudós komcsi Benkő sem semmi, de a párt központi napilapja szerkesztőség cikke még ocsmányabb:
SZFE-ügy: végre keresztény értékeket valló művészek is megszólalnak
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy igencsak releváns, de naív kérdés

Talán egyensúlyként a Benkő mondókára egy másik Jászai Mari-díjas színművész, Mucsi Zoltán volt az Egyenes Beszéd vendége

A kiemelt mondandója is meglehetősen naív, hiszen nyugodtak lehetünk, mert kizárható: „Azt gondolom, hogy Attilának is nagyon szomorú és kellemetlen lesz az eszmélés, hogy mennyi kárt okozott. Hogy megosztotta a színésztársadalmat”.
Azonban van egy igazán jogos kérdése/felvetése:
„ott volt a Kaposvári Egyetem, egy lehetőség volt, hogy kiderüljön, az ott tanuló diákok 15-ször képzettebbek, minden színház kapkod értük. De ez nem történt meg. ”! =))
lampa laz
Ez is csak apuka árnyékában volt színész, aztán adócsaló lett. Inkább lovagoljon azzal nem árt senkinek. Az ilyen senkikék, ezerrel vetődnek ügyekre, h valakiknek látszódjanak. Persze erre is csak a kopoltyús durbincsok kapják fel a fejüket, más sem.
nezelodo
"A gyereket nem ütik el"
Ne legyen illúziója kedves, "sokat megélt" művész úr, nem ütik el, (bár az sem biztos), de, hogy ha elbuknak, ezeknek annyi, "egyenként levadászunk benneteket" mondta a volt elvbarátainak is az őskomcsi Kövér. Akkor velük mit tenne?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.