Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterhez fordul Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője azzal kapcsolatban, miért nem fogadta el az Európai Bizottság (EB) a magyar kormány pályázatát a koronavírus-járvány miatti munkanélküliséget mérséklő uniós támogatás (SURE) igénybevételére.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Csizmás Kond: Nem kölcsön, támogatás. Olvasni tudsz-e?
"Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterhez fordul Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője azzal kapcsolatban, miért nem fogadta el az Európai Bizottság (EB) a magyar kormány pályázatát a koronavírus-járvány miatti munkanélküliséget mérséklő uniós támogatás (SURE) igénybevételére."
Pályázatot adtak be támogatás igénybevételére, te meg jössz a nagyképű dumával, hogy nem kell nekünk kölcsön, nem taszítjuk az országot adósrabszolgaságba (csak putyin oroszországának meg kínának fekszünk le).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: a zimefével szemben nem változott a véleményem...még emlékszem az utolsó törlesztéses cirkuszokra, amikor még abba is beleszólott hogy miből szabad megadni...emlékezz, nyugdíjak, segélyek felzárkóztatások lefaragása stb...gazemberek, politikai alapon zsarolnak...magyarul maffia.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: Felhívnám figyelmedet az első mondatra "Magyarország 1982 óta tagja a Nemzetközi Valutaalapnak, "
Azt mondja, tagok vagyunk. Akkor mi is a maffia tagjai vagyunk, és saját magunkat zsaroltuk? Beleszóltunk abba, hogy a fedezet és alap nélküli kiadásokat vissza kell fogni, ha nem akarjuk az országot bedönteni. De mindegy is, én elmondtam a véleményem, te elmondtad a tiedet, véleménycsere nem kerülhet sor, mert az enyémet nem adom, a tied meg nem kell.
legott
@Csizmás Kond: Kevered-kavarod, rosszul látod, értelmezed.
Össze-vissza vagy.
Az igazság nem a te oldaladon áll.

Pedig az igazság lényege az, hogy...
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: ja...és szargentini szerint magyarország egy maffia állam mi pedig állampolgárai...szóval nem így kell venni.
Csizmás Kond
@legott: ...értelem kérdése...az igazság nekem az amit én annak hiszek.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.