Lengyelország és Magyarország elállt a vétótól, és ez Európa számára az igazság pillanata: a két kormánynak csak akkor kezdett el remegni a lába, amikor Brüsszelben elkezdtek gondolkodni arról, hogy a covid-segélyalapot nélkülük hozzák létre. Mindkét kormány hangosan bömbölt, de Orbán Viktor éppen egy olyan „tacepaóra kitűzött cetlit” fogadott el, amely ellen néhány napja még hevesen tiltakozott. „És így a két tigrisből mégiscsak szőnyeg lett” – írta a vezető német konzervatív lap.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Geld ist der größte Hebel

Dass Polen und Ungarn ihre Blockadehaltung aufgegeben haben, ist für die EU ein Augenblick der Wahrheit. Erst als in Brüssel laut über einen Corona-Hilfsfonds für nur 25 Mitgliedstaaten nachgedacht wurde, bekamen Warschau und Budapest weiche Knie.
namihami
Azért egy kis falvédő Merkel anyóból is lett. Ha nem is a fideszes, PiS-es mintával, de a német nagytőkések dekorációját már nem vakarja le magáról.
kissé felnőttem
erről csak annyit Hannoverben évente volt a kiállitás bizony 8-10-12 éves fiúcskák dolgoztak a szőnyegszövésben jan 6- egy hétig, Tunéziában ugyanezzel találkoztam Anya 12 órára 1 dinárért ott fiacskája a téren a kiránduló buszoknál 5-8 dinárt össze kéregetett . itt fogunk lassan kijukadni ? ha ez marad akár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.