A kelet-európai rendszerváltás és a hidegháború megszűnésének politikai kulisszái mögé nyújt betekintést az egykori szovjet pártfőtitkár visszaemlékezései alapján Zolcer János felvidéki tévés újságíró Gorbacsov titkai – az ember, aki megváltoztatta a világot című, októberben megjelent könyve...

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: dr kandisz nóra
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az a nagy büdös valóság, hogy erről a tervéről azóta sem tett le! A román ügynökök itt járnak közöttünk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Sosem tudjuk meg hogyan jártunk volna jobban?
nezelodo
@durbincs: kolléga, már a bányában van a csatornás alkotmányozó Józsi a Kaletával és a Borkaival csillét tologatnak, hogy ennyire örvendezel?!
namihami
Bár egy csekély elfogultság kiérződik a könyvből, de azért az ára ellenére (3.999Ft--ma kb. ennyi egy könyv) tanulságos olvasmány. Tökéletesen körülírja, hogy az orosz birodalom képtelen volt levetkőzni világuralmi álmait. Az orosz medve ott és úgy tett be egy, a többihez képest államférfinek mondható, politikusának, ahol és ahogy csak tudott. Adott volt egy olyan politikus, akit a világban becsültek, a hazájában csak gátoltak. Még az ország totális anyagi nyomorúsága ellenére is. És, miként ez a Putyin minden megnyilvánulása alapján ma is igazolódik, az utódja révén még inkább erősödött ez a mentalitás. Amiben tökéletes követőre és a terveit kiszolgáló cselédre talált a Nagy-Magyarország álmot kergető Mini Putyinunkban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.