Az ellenzék tulajdonképpen eddig csak két dologban értett egyet egymással, illetve önmagával, már persze azon kívül, hogy Gyurcsány Ferenc a vezetőjük és Dobrev Klára lesz a miniszterelnök-jelöltjük. Jelesül abban, hogy ha nyernek, akkor megszüntetik a többgyermekesek-gyermekesek adókedvezményeit és természetesen progresszív jövedelemadó lesz. Csak ez a két intézkedés minimum 30 százalékkal fogja csökkenteni a gyermekesek életszínvonalát; az átlagos magyar család akár még ennél nagyobb életszínvonal eséssel is számolhat, ha a baloldal szokásos áram- és gázáremelését is beleszámítjuk. Mindent elmond a propagandájuk gátlástalanságáról, hogy ezeket pozitív, az “emberek” érdekében hozott intézkedésként nyomják le a saját, természetesen szintén érintett szavazóik torkán is. A baloldali és liberális politikusok ugyanis a rosszindulatuk mellett, teljesen tudatlanok a magyar átlagember szociológiai viszonyait illetően (is). Soha nem voltak képesek megbecsülni a családok, háztartások...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Az egykulcsos adó igazságtalan, ezt a Fidesz is tudja. Azért vezették be, hogy szavazókat szerezzenek a közép és felső osztályból. A lányom és vejem fogat mos és hányáscsillapítót vesz be ha véletlenül ki kell mondani Orbán nevét, de folyamatosan rájuk szavaznak, mert kétkulcsos adó esetén jelentősen esne a jövedelmük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pécsi
Lassan mondom, hogy mindenki megértse, " lesz gázáremelés elvtársak"!
Sámannus
@pécsi: ...és forint gyengülés, hogy csak a jókat soroljuk.
solidedge
Az egykulcsos adó igazságtalan, ezt a Fidesz is tudja. Azért vezették be, hogy szavazókat szerezzenek a közép és felső osztályból. A lányom és vejem fogat mos és hányáscsillapítót vesz be ha véletlenül ki kell mondani Orbán nevét, de folyamatosan rájuk szavaznak, mert kétkulcsos adó esetén jelentősen esne a jövedelmük.
Sámannus
Mégszaros is annyit adózik mint a hajléktalan. a középosztályból brávó prostikák.
1984
Takács Tamás tud valamit...

"Vagyis a fenti osztrák példa szerint a magyar többség a lószar magyar bérekből nem fizetne még PÉLDÁUL 15% adót a "jövedelme" - éhbére után, ellenben kb. így kellene adózniuk a jellemzően nagyon korrupt magyar gazdagoknak is hazaárulást jelentő trükkös "adóoptimalizálások" (pl. offshore cégekkel) és egyéb trükkös csalások után, amivel hazaáruló suttyó patkányként és féregként akár milliárdos jövedelmek mellett 15%-os személyi jövedelemadóval élősködnek az országon és magyar emberek millióin a mészáros, tiborcz, csányi, garancsi, stb. félék. Vagy magyar emberek millióit nem a balsors tépi, hanem az erkölcsi nulla geci aljas hazaáruló politikusai és vargára is utalva csokot is igénylő politikusnői az olyan elmeroggyant barmok támogatásával, mint ez a barom durbics is!!! (Miért nem mész el dolgozni inkább te patkány? Te is közpénzből tartatod el magadat, mint egy szellemi fogyatékos mozgássérült!!!)"

Csak annyival egészíteném ki, hogy Ausztriában 20% az Áfa.
ómió
A bolsevik "vasököl" állandó célpontja a középosztály.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.