A Media1 azt írja, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a gyerekek védelmére hivatkozva indított eljárását az RTL Klub szolgáltatója ellen, mert leadták a Háttér Társaság nemek egyenjogúságáról szóló, társadalmi célú hirdetését. Erről a videóról van szó, ami azután készült, hogy a Fidesz-KDNP beleírta az Alaptörvénybe, hogy az apa férfi, az anya nő: A Háttér Társaság szerint a hatóság azért lépett, mert el akarják hallgattatni az LMBTQ-szervezeteket, az RTL Magyarország pedig közölte: a hirdetés nem csak 16 éven felülieknek mutatható be, ezért a sugárzás jogszerű volt.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Tele a tököm a sok buznyák propagandával.Felvonulnak,dicsekednek vele,bevallotta,stb.
Ilyenkor felmegy a pumpám.
Sámannus
Szájer mocsok csatornapatkány tákolmányos buzikirály egyébként okédzsoké szopancskám.?
mzper x
Még soha nem találkoztam Bedével.
Most csak azt figyelem, hogy Hadházy hol szervez legközelebb bármit is.
Elmegyek oda és találkozni fogok Bedével (Bede majd nem akar találkozni velem, de én találkázni fogok vele csúnyán - ezt én döntöm el!
Amikor megindulok, azt a szarvihart semmi nem állítja meg - ezt tapasztalatból írom !!!)
Az nem lesz egy szép történet... soha nem volt egy szép történet eddig.
balos
@durbincs: Mi van felszopócska?Leestél az ereszből,mint a trágyalé!
Yeromos
Végre megértettem a obán média azért nem ad híreket a buzi, pedofil, orgiázó fideszesekről (szájer, kalota, borkai), nehogy megbüntesse a médiatanács.
Eladott Ország
A fidesznek még nem sikerült azt RTL Klubot megvennie, pedig a bűnöző román cigány, már Simicskával is meg akarta vetetni. A média tanács tagjai pedig jól ismertek, mindegyik szervilis fidesz seggnyalók, a meleg szarig. Lehet oszolni.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/166761877_276526060872560_6015424054831348895_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=MJmxfzJVYOwAX8BJ1gB&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=ae47c4a066d08c28c8b08e1c8a10b6a7&oe=60903E28

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.