Indiában több elismert orvos is kiállt az alternatív módszer mellett, így a hindu nacionalista Indiai Néppárt parlamenti képviselője, Pragya Singh Thakur bátran lenyilatkozta, hogy él eme sajátos módszerrel. 

Ez a legújabb: tehénvizeletet iszik egy képviselő a Covid ellen

Forrás: Money SHARMA / AFP

Ellenpólusként több orvos is felszólalt a gyakorlat ellen. A súlyos járványhelyzettel küzdő Indiában a tehenek szent állatnak számítanak, ezért rengetegen kenik be a testüket az állat trágyájával vagy vizeletével (utóbbit meg is isszák jópáran).

„Mély fájdalmaim vannak, de mindennap fogyasztok tehénvizeletet. Tehát most nem kell semmilyen gyógyszert szednem a koronavírus ellen és nem is kapom el a koronavírust” – mondta a képviselő, majd azt is hozzátette, hogy a tehénvizelet életmentő.

A képviselőnő akkora felháborodást váltott ki a pártja hétfői rendezvényén elmondott beszédével, hogy több politikus is kritizálta miatta.

"...az efféle kijelentések megsértenek minden virológust és frontvonalban dolgozót..."

-jelentette ki többek között egy regionális poilitikai párt képviselője. A további reakciókat a 24.hu cikkében olvashatják. 

Forrás: 24.hu 

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Azt hiszem, nem sokkal ostobább kijelentés, hogy a (szent) tehén vizelete véd a COVID-19 ellen, mint Kásler dumája a 10 parancsolat életmentő hatásáról!
vacsi
Ez a dagadék az, középen? Hát, így jár, aki tehénpisit iszik...
Néro
Itt a HUN-ban meg a Mao könnyét nyomják. mi a különbség?
Peller Anikó
Igyál sokat. Az egész vagy inkább a fele ségedre.
nezelodo
Jaj csak ne szerezzenek tudomást erről a mi keresztény vezetőink, mert kiisszák a szenteltvizet a templomok bejáratánál a kőedényekből, amiben a hívek belépéskor a Covid lenyomatukat hagyták! Igaz akkor már választást sem kell tartani, mert elhullik a keresztény kormányunk hívő tagozata.
Emmersson71
Azt hiszem, nem sokkal ostobább kijelentés, hogy a (szent) tehén vizelete véd a COVID-19 ellen, mint Kásler dumája a 10 parancsolat életmentő hatásáról!
Peller Anikó
@Emmersson71: Pedig biztosan véd, ha ebbe fürdesz és belefulladsz.

Nem kapod el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.