Schiffer András, az LMP alapítója közösségi oldalán élesen bírálta Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét, aki a magyar pedofilellenes törvényt szégyenletesnek nevezte (erre reagálva Orbán Viktor miniszterelnök pontról pontra megmutatta, miért Von der Leyen nyilatkozata szégyenletes). Schiffer szerint Brüsszel és a német kormánypártok "keblükre ölelték" a homoszexualitást üldöző, embereket tönkretevő posztkommunistákat. Ezzel szemben ma Magyarországon a büntetőjog nem üldözi és nem diszkriminálja a homoszexualitást - írta az LMP volt elnöke.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A Szakists unokából ismét kibukott a lényege: a jellemtelensége! =))
kereső
Azt mondják, hogy Schiffer egészen kiváló ügyvéd. Lehet. De, hogy ennek a törvénynek nem érti a lényegét, az vagy biztos, vagy van az a pénz- amiért ismét korpás a haja.
NKF
Végre,akad köztünk ember is!Már megértem Schiffert,hogy kiszállt a politikából!
Neki kellene Brüsszelbe ülni!
ébresztő2022
Megszoktuk, hogy Schiffer eddig is hol balra, hol jobbra nyalt. Mondhatnám, hogy elég kétszínű, de talán most aktuálisabb, hogy sokszínű... SZIVÁRVÁNY?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Shame és egyéb mesék

A mi derék dagadt törpénk szégyent cserélt az EB főnökével

Mottó helyett:

youtu.be/UtAuDCLVlXg

Kivételesen egy frappáns cím, mert jól leírja a lényeget: „Orbán szégyenteljesnek tartja, hogy az Európai Bizottság elnöke szégyennek tartja a melegeket érintő törvénymódosításokat”. Nem mintha nem lenne mindkettőnek – persze nagyon nem hasonló mértékben – kellő oka a szégyenkezésre, de a dolog akkor is minimum pikáns. Ha annyira nem is, minthogy a derék Szakasits unoka kirohanása mutatná. Pontosabban legújabb kirohanása, ami jól mutatja, hogy milyen ócska színjáték részéről az ellenzékieskedés.
Ahogy a welt.de írja: „EU-Kommissionschefin Ursula von der Leyen will wegen des umstrittenen Gesetzes zur Einschränkung von Informationen über Homosexualität gegen Ungarn vorgehen. Das Gesetz sei „eine Schande“, sagte von der Leyen in Brüssel.”
Valamint Orbán szerint: „Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes”!
Nos ez akár mókás is lehetne, de Orbán tovább ment: „A Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert a magyar törvény az Európai Unió Alapjogi Chartájának 14. cikk (3) bekezdésén nyugszik. A Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert elfogulatlan vizsgálat nélkül tesz közzé elfogult, politikai véleményt.”!
Ja a Lopez nótának poénja van: A panaszkodó fiút nyugtatja meg az anyja, hogy nem gond, hogy az apja szerint szinte minden csinos lánynak lehet ő az apja, mert neki biztosan nem ő! =))
Néro
Jó van Andriska jó van. Nem hát nem. Igazad lehet hisz sokat segítettél pártelnökként az Országnak abban , hogyan vergődjön tovább a Fityma fekáliában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.