Míg a Momentum üdvöskéje a korrupciós botrányai miatt kényszerül magyarázkodásra, Fekete-Győr András a melegeknek, transzneműeknek és egyéb nehezen meghatározható szexuális kisebbség tagjainak tesz ígéretet arra, hogy amennyiben kormányra kerülnek, Magyarországon is házasodhatnak és gyermekeket fogadhatnak örökbe majd az azonos nemű párok és természetesen a nemátalakító műtéteket is teljes mellszélességel támogatja a Momentum.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Vajon milyen erkölcsi alapon szólhat bele egy állam abba, hogy egy azonos nemű pár házasságot köthessen? Ahogy a nagy keresztény erkölcs is kategorikusan tiltja a válást, ami éppen az ő potentátjaik között dívik a leginkább. ""Ma az én párom, holnap már a tied!""
Vagy egy olyan ember, aki orvosi, pszichiáteri vizsgálatok alapján és igazolhatóan ellentétes neműnek érzi magát, az végre a saját magának is elfogadhatóan teljes és elfogadható életet élhessen?
Persze, a klérus várható tiltása és az általa hozott vagy nemhozott voksok sokat nyomnak a latban. Mert az orbáni ""erkölcs"" ilyen esetekben max. egy x erejéig terjed.
Emmersson71
@durbincs: Kösz..buzeráns vagy, mint apád/anyád :P
csak úgy....
@durbincs: a tiédet én is,mondj egy összeget...
vacsi
Ez a bolond is minden baromságot ígér, ha ők kerülnek krományra. Agyalágyult! Szerinte hány ember van az országban, aki át akarja műttetni magát?! És hány van, aki a gyerekei nevelését ilyen ütődöttekre bízná?! És hány van, akit ezek a dolgok undorítanak?!
Pipás
Egy hülye saját magának írogat baromságot.
Eladott Ország
Már sokan rámutattak, hogy a népszavazáson lényegében okafogyott kérdéseket akar feltenni. Mind az öt kérdés csupa szamárság. Jellemző, hogy közülük három a nem megváltoztatásával foglalkozik. Utánanéztem: 25 és 40 ezer közötti szülésre jut egy transznemű eset. Tavaly Magyarországon nem egészen 100 ezer gyerek született, tehát évente két-három ilyen eset van. Ez nem tömegeket érintő probléma, hanem kiszámított hangulatkeltés. Akárcsak a sokat vitatott pedofil-törvény, amely a gyermekvédelem ürügyén megpróbál hangulatot kelteni a szexuális mássággal szemben. Az a szomorú, hogy ebből kampánytémát lehet kreálni egy országban, miközben az embereknek egészen mások a problémái. Egy felelős kormánynak pedig valódi gondok valódi megoldásával kellene foglalkoznia.
Eladott Ország
Gulyás nem tud konkrét számot mondani arról, Magyarországon hány emberen – köztük hány kiskorún – végeztek nemváltoztató műtétet. A népszavazás arra jó, hogy ezt az ügyet meg lehessen vitatni, válaszolta arra az újságírói felvetésre, hogy nem kellett volna-e ezt megvizsgálni, mielőtt népszavazást kezdeményeznek erről.
NKF
Ezek tényleg ilyen barmok,vagy csak festik magukat?Ilyen süket senkiházi nyikhaj akar országot
vezetni?Az egész szarházi ellenzék nulla!
Rockxy
eccerű.
a momentum műttesse át magát.
saját pénzéből.
csekatiból legyen cselaci, fegyőrbandiból fegyőrandi és satöbbiől is legyen tökösből puncis és fordítva.
náluk ez nem problema, mert már most se tuggyák hogy fiúke vagy jányok.
nem, nem hányok!
Néro
Helyes ! Minden agyalágyult Fitymát meg üssön meg a guta zakkant Vezérkosukkal egyetemben.
kissé felnőttem
@durbincs: neked tán meg anyátoknak kettő van nekem +3

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.