A Pesti TV műsorvezetője ismertette: miközben nemrég Molnár Csaba, a DK európai parlamenti képviselője még arról ömlengett, hogy a magyar családoknak a között kell választaniuk, hogy megélnek, vagy taníttatják a gyermeküket, kisfia Brüsszel egyik legdrágább magániskolájába jár.   A Brussels

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

istván irén
@durbincs: ideje lenne fel keresned az állat orvost
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Orbán Viktor legidősebb lánya, Ráhel a svájci École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetem Executive MBA (EMBA) mesterképzésén kezdi a tanévet - szúrta ki a 444.hu. A 12 hónapos programban kifejezetten turisztikai vezetőket képeznek, ezért 60 ezer svájci frankos, tehát több mint 15 millió forintos tandíjat kell kifizetniük a hallgatóknak."

eduline.hu/felsooktatas/Orban_Rahel_15_millio_forintos_mesterkepzes_Y0GF02
istván irén
@durbincs: ideje lenne fel keresned az állat orvost
bence
Na és ?! A Pesti TV műsorvezetője azt is írja le , hogy hány fideszes képviselő teszi ugyanezt !
kereső
Akárcsak Gaál Kinga fideSSes EP képviselő mind a négy fiát, akik 2004 óta élnek anyjukkal Brüsszelben.
nezelodo
Miért a dakota lány a Rasi, nem Svájcban tanulta a magyar helyesírást? Azért járt oda az apja vonattal helyjegyet véve a táskájának is. Ja hogy nem a lányához hanem a bankár Mr. Arábikához zarándokolt!!
Hát a Gazsi gyerek hogyan tanult Angliában ráadásul az adófizetők pénzén!!! Jó a kisfizetésű átlagpolgár apuka miből fizette volna? Tényleg a Rasiét ki fizette?
Alighanem a Fletó a saját pénzén járatja oda a gyereket!!!
surdilloFUJT
@durbincs: @durbincs: @durbincs:szargönc,szarosfarok mi a jóbüdös közötök van az alja huttal ahhoz,hogy egy EP képviselő,akinek jó fizetése van,hol taníttatja gyerekét???Tudjuk,hogy titeket az 1 bites agybajos fejetekkel még a kisegítőbe sem engedtek be!!!Az agyrágóbogár éhenhalt a szarba szorult fejedben,de nemzethi szarzsák!!!A Horvátországi autó pálya mellet szarospelenkat dobáló trampli rasi a közpénzen" tanult?"Svájcban mert a papa" nincstelen"!!!
kereső
@nezelodo: Nem Fletó, hanem Molnár Csaba az érintett dk-s.
Dr. Proktor
Nemrég olvastam, hogy a halaknak nem túl jók a kognitív és egyéb agyi képességeik...
Kivételek persze vannak, pl. a delfin!
nezelodo
@kereső: Nem kell politikusnak lenni, hogy külhonban taníttassa a polgár a gyerekét, ismerek más polgári foglalkozást űzőket, különösen a nyugati határ mentén élők között, akik már az általánost is külhonban végezték, de az egyetemi tanulmányokat is a általunk lekörözött Ausztriában végeztetik a gyerekkel. Olyan is akad szép számmal, akik lakást is a szomszédban vásárolnak nem a Csányi féle hitelek igénybevételével, a gyerekei is ott születtek. Ezek a fiatalok legfeljebb a szüleik temetésére jönnek vissza, aztán nem is nagyon hallunk többet róluk, magyarságtudat ide, magyarságtudat oda. Mert nem csak (Orbáni) igével él az ember...
kissé felnőttem
@durbincs: azt tudod e halszálka hogy kásler gyerekei meg unokái hol tanultak? na nézz utána akkor ! ne a DK t csesztesd a fideszt is, akkor lesz etikus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.