Gyors látogatást tett vasárnap Franciaországban a Honvédelmi Minisztérium egyik Dassault Falcon típusú repülőgépe.

Micsoda véletlen! Bordeaux-ban járt a honvédség repülője, ahol Mészáros Lőrinc üzlettársa éppen birtokot vásárolt

Fotó: MTI/Komka Péter

Épp egy nappal az előtt, hogy a 24.hu megírta: Mészáros Lőrinc borásza és üzlettársa a híres francia borvidéken, Bordeaux-ban vásárolt történelmi szőlőbirtokot, a miniszterelnököt és a kormány tagjait is rendszeresen szállító 606-os jelzésű honvédségi Falcon is Bordeaux-ban járt, írja a 24.hu.

Az érdekesség az, hogy a Falcon menetközben beiktatott egy gyors megállót a párizsi Le Bourget repülőtéren, ahol már péntek óta ott állomásozott a Mészárosék által gyakran használt Bombardier Global 6000-es luxusgép.

A Falcon vasárnap 13 óra körül alig több mint fél órát töltött a Le Bourget-n, majd továbbrepült Bordeaux-ba, ahol szintén rövid ideig állt a betonon. A gép vasárnap délután visszatért Magyarországra, 17 óra körül landolt Kecskeméten.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Komka Péter

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ezek már nem adnak a látszatra se..Egy ilyen út sokmillió ft, de nem számít,fizetjük.Ha jól menne az országnak,és nem történnének olyan dolgok,mint pl Iványi Gábor egyházához kivonul a NAV,fegyveresekkel,és fenetudja hányadszorra [email protected]ák őket, a tuggyukkinek a megbízásából.Olyan aljadék dolgokra képes ez a kormány,hogy felháborító. Már épp illő,hogy eltűnjenek az életünkből
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Shikari: Ja, hogy neked az a kötekedés ha nekem más a véleményem és ezt meg is írom neked. Hahahahahaha Hát így jártál:) Szólítgat a fene. Kicsit keveredsz, na tedd helyére a dolgokat.
Shikari
@Horizont: Ugyan, olvasgass már vissza! Nem szoktam társalgást kezdeményezni veled, te szólítasz meg! Sajnos ez tény és nem tudod megmásítani!
Magam nem szoktam külön megírkálni a véleményem neked, hanem csak válaszolok a megszólításaidra!

Sajnálom, de ezt bebuktad! Ragaszkodjunk már a tényekhez és az igazsághoz! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Horizont
@Shikari: jajj istenem ne szerencsétlenkedj már, olvass vissza mindig a kommentedre válaszolok. Amit ugyan nem nekem írsz az igaz hanem a nagyvilágnak de ettől fórum a fórum, hogy bárkinek lehet rá írni. Annyira szánalmas a kardcsörgetésed, csorba karddal.
Shikari
@Horizont: Végre, csak eljutottunk idáig nagy nehezen! Tehát te írkálsz nekem, mert itt a felületen közzé teszem a gondolataim!
fűre lépni szabad
Ez bűncselekmény. Hozzáírni az elszámoltatási listához!
Horizont
@Shikari: Jesszusom te nem vagy normális:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.