Azerbajdzsán budapesti nagykövete a Magyar Nemzetnek mondta mindezt. 

"Rengeteget jelentett, hogy a hegyi-karabahi háborúban a magyar kormány nyíltan támogatta Azerbajdzsánt"

– mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában Tahir Taghizadeh, Azerbajdzsán budapesti nagykövete.

A muszlimok ellen beszél, de őket támogatja a magyar kormány – óriási hálálkodás megy a Magyar Nemzetben

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Amikor Azerbajdzsán 2020-ban visszafoglalta Örményországtól Hegyi-Karabahot, a magyar külügy azt mondta: a terület

„Azerbajdzsán nemzetközileg elismert határain belül fekszik, hazánk pedig általános nemzetközi jogi alapelvként támogatja az államok területi integritását és szuverenitását”.

A nagykövet azt is hozzátette:

„Szerintem még jót is tenne, ha lenne párbeszéd Magyarország és Örményország között. Talán önök tudnának hatni rájuk.”

Forrás: hvg.hu

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez bizony visszafelé sült el, fiúk! Célszerű lenne halkabban nyilatkozgatni vagy jobban megválogatni a ""barátokat"".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Nessy:A 22000 milliárdnak (2010-es államadósság) már "többszöröse" lett a 42000 milliárd? Zakkantéknál ez a "matek"? Akkor, előbb számolj, bolsiék zakkantja! A 22000 milliárdos adóssághegyeitek éves kamatos kamatai 1000-1500 milliárdra rúgnak! Ezt évente (11 év eltelt) add hozzá a 22000 milliárdhoz, aztán igen közel kerülsz a 42000 milliárdhoz! Hozzájőn még az orosz hitel (Paks) egy része, plusz a támogatások miatti államháztartási hiánytöbblet és máris 42000 milliárdnál tartunk! Innét sipákolj tovább!
Yoda69
@ómió: Bolsevik barom! Hol volt 2008-ban államcsőd? Mar megint hazudsz román barom állat.
Az államadósság meg mar inkább 50 ezer milliárd, semmint 44. Persze nálatok 6 ezer milliárd mar nem tétel, mert simán ellopjatok a magyar emberektől.
ómió
@Yoda69: Mondtam már - agy nélkül nem érted(?) - ha bolsevik barmot látnál, nézz tükörbe! Ott lesz az! Ne másra hazudd a tetves bolsiságodat! És, hogy hol volt államcsőd? Hát, azoknál - mint pl. nálunk is - akik visítva rohantak előle gigakölcsönért az IMF-hez, mert a pénzpiacon már senki nem adott nekik! Érted, bolsiék fajkreténje, onnét Internacionalisztánból? Vagy a megértéssel megvárod, amig majd lesz egy agydonorod? Pár napja írta a bolsi kanászkörtötök, hogy az államadósság 42000 milliárd! Ebből mintegy 38000 milliárdot még az "emúttnyócévben" a bolsi tetübandád "vívott ki" nekünk! Sikerült felhazudnod mára 50000 milliárdra? Akkor, húzzál bele, hogy magasabbra hazudhasd, bolsi fajgörény! És ellopásról makogsz? Te, akinek a bolsi tetübandája még az államadósság "bevételi oldalát" is szétlopta? Sürgesd meg, idiótája, az agydonorodat!
Yoda69
@ómió: Hazudsz bolsi szarrago. A fasznak rontod itt a levegőt. ide hányod idióta sületlenségeid, meg a naci propagandat. Mocskos kommunista bérenc vagy.
ómió
@Yoda69: Mondtam már, bolsiék elmebetege: bolsi szarrágót meg mocskos bolSSi kommunista bérencet tükörbe nézve láthatsz, meg, amikor az efftársaiddal együtt zengitek a "szent zsoltár" Internacionálétokat! Vagy már egy kávéskanál eszed se maradt ennyit megjegyezni? Akkor, ettől vagy te "jó efftárs"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.