A kazahsztáni Almatiban pénteken folytatódtak az összecsapások, ezzel egy időben a kazah elnök azt mondta, hogy az alkotmányos rend nagyrészt helyreállt az ország minden régiójában – írja az MTI.

A kazah belügy 26 ezer fegyveres bűnözőt likvidált

Fotó: MTI/AP/Vladimir Tretyakov

A belügyminisztérium közleménye szerint „26 fegyveres bűnözőt likvidáltak”, és több mint háromezer embert őrizetbe vettek. A tüntetések kezdete óta 18 rendőr és nemzeti gárdista halt meg az összecsapásokban.

A legsúlyosabb helyzet Almatiban van, ahol folytatódott a lövöldözés a Köztársaság tér közelében. A TASZSZ tudósítója szerint több szétlőtt autó látható a területen, legalább kettőben holttestek vannak. A város más részein viszonylagos csend honol, azonban szórványosan hallani lövéseket.

Kaszim-Zsomart Tokajev kazah elnök a nap folyamán beszédet intéz a nemzethez.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/AP/Vladimir Tretyakov

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Rizsikó: 9:55, "A fegyveres bűnözők lelövése dicséretes és hasznos."

Mivel nálunk csak ti vagytok felfegyverkezve...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Orbán is csak a pénzszórással védi a hazugságait..
Rizikó
26 és nem 26.000 fegyveres bűnözőt likvidáltak! Melyik firkász tud ekkorát hazudni?
Sámannus
@Rizikó: Egy is sok!
Nálunk egy likvidálás sem volt, mégis verték miatta a palávert.
Ja, te moszkvai nyelvjárást használsz.
Rizikó
@Sámannus: Ha kötözködsz, megkaphatod tőlem a magadét! Provokálj csak!

A fegyveres bűnözők lelövése dicséretes és hasznos. Kizárólag elismerni lehet érte az ottani belügyet. A felforgatók golyót kapnak, ha támadni mernek. Ez a világ rendje!
Rizikó
@csak úgy...: Sokat mekegsz mostanában! Majd a gazdád kiköt!
Sámannus
@Rizikó: Mögmondtam, hogy ez csak moszkvai tájszólásban van így te pedig provokálsz.
Dr. Proktor
@Rizikó: Ki a forradalmár? Akire te mondod?
Dr. Proktor
56'-ban is fegyveres bűnözők garázdálkodtak?
Rizikó
@Sámannus: Nem én szóltam hozzád! Nem emlékszel?
Utoljára szóltam!
Sámannus
@Rizikó: Én a keveset is soknak tartom az miért provokálás szerinted? Hiszen nem a szerinted téves adatról tettem állítást.
Sámannus
Jellemzően egyik karhatalmin sem látni megkülönböztető számot, Ilyen egy háborúban szokott lenni.
Csizmás Kond
Ez nem forradalom hanem külföldi felbujtás.
Peller Anikó
@Rizsikó: 9:55, "A fegyveres bűnözők lelövése dicséretes és hasznos."

Mivel nálunk csak ti vagytok felfegyverkezve...
jesz
a cím 26ezer fegyveres bűnöző likvidálásáról ír...

Baszkikám, helyesen az 26 fő...
..."belügyminisztérium közleménye szerint „26 fegyveres bűnözőt likvidáltak”, és több mint háromezer embert őrizetbe vettek. A tüntetések kezdete óta 18 rendőr és nemzeti gárdista halt meg az összecsapásokban."...
csak úgy....
@Peller Anikó: szedhetne végre valamit magára is ez a sicc..
Pági
@Csizmás Kond: persze. Soros ,Brüsszel, meg Gyurcsány .
csagyi
@Rizikó:9:55 Nem gumi lövedékekkel kell oszlatni? "Érdekes" mert ezen görcsöltök már 15 éve..Most pedig azt írod éles jár a felforgatóknak!! Ez szerinted nem hatalmi brutalitás. Nem semmi a kijelentésed.. Ezek szerint fájlalod mert 2006 ban CSAK gumit lőttek? Rizibizi te alapból egy gyökér vagy.(a többi bértollnokkal együtt)
csak úgy....
@Rizikó: hát persze,hogy nem,-ti csak kipcsak hülyék..
csagyi
@Rizikó: Szerencsére.Remélem nem is leszünk! Nem voltam és nem is szeretnék ott "kipcsak" lenni.
csagyi
@KisTehen: Ott? Mit álmodtál Riskám? Szerintem csak élni szeretnének.Vannak halottak akiknek ez most alapból sem sikerült! Nézd már át az értelmező szótárt, talán utána egy kicsit eldugulsz.
csak úgy....
@csagyi: ezek a bimbók már álmodni sem tudnak,náluk már minden fidesz forgató könyv szerint..
Libbantölő
26 ezret a kurva anyádat? A faszompellernél mindenki hülye?
Rizikó
@csagyi: Én voltam náluk, de nem vagyok nagy véleménnyel.
Németh István
Tökéletesen igazuk van! Milyen alapon kerüljön anyagi, tárgyi eszközök feláldozására sor a moslék tetves bűnözők esetében! Ki kell nyírni őket! ezzel is tisztább lesz a közéleti körülménye, adottsága mindenkinek!
teuton
@Németh István: Igy van, iagazad van, az egesz fitymasz- es NER-bagazst likvidalni kell! Ugye igy gondoltad?
Németh István
@Peller Anikó: @teuton: Sajnos megint csak aljasságokat sugalltok és kezdtek mással foglalkozni, mint ami a téma, mi több a saját nemzeti dolgainkkal próbáljátok összevetni az ottani helyzetet!
A NER egyáltalán, hogy jön a Kazah eseményhez!? Különben minden államhatalomnak fegyveres rendfenntartókra szüksége van (hi-hi-hi; lásd gyutcsányt) ugye? Aztán a cia, és a soros igyekezet, hogy zavart keltsen az oroszok melletti területeken nagyon megvan! Ez szerves része az OROSZ földteke sajátos elfoglalási, uralási programjának! Az, a gazdasági kapzsiság ami jellemzi a nyugati világot és amely átmegy politikai hangulatkeltésbe az egyenlőre kívülálló területek (országok, népek, nemzetek) megszerzése és uralásának irányába - méghozzá gátlástalanul; KIFEJEZETTEN MEGDÖBBENTŐ!! Nos ez ellen lépett fel a Kazah rendfenntartás!
Ha már említve lettünk a NER által; Sajnos hazánk is áldozata az usa támasz-pontosdi játékának, de ezt most hagyjuk, a jelen kormányunk e vonatkozásban is nagyon észnél van!
Ki, hogy hol, kivel volt az egy dolog, mi is voltunk Kazahsztánban, Alma-atában az,akkori nevén, mi több ültünk a Nazarbajev elnök asztalánál, mi több, egy a társaságban lévő grafikusművész színes ceruzagrafikát készített rólunk, amelyet is bírjuk a mai napig! Semmi alapunk nincs és nem is lehet, de nem is szabad; degradáló ítélettel egy népet megítélni! Miért kell beleugatni egy sajátos fellázításon alapuló belviszály rendezési igyekezetébe!? A gyurcsányék is idegeneket hoztak a lövöldözés idejére - már eltetszettek felejteni?? pedig akkor "CSAK" a nép követelte a hazugság megszüntetését! ...
Németh István
Ha nálunk likvidálták volna a 26 ezer fegyveres bűnözői létszámnak CSAK az egynegyedét - a gyurcsányista terroristákat akkor - ma nyugalom lenne és nem lennének a hazaárulóknak felbujtói!
Csizmás Kond
@Horizont: Várd ki a végét és bebizonyítsa önmagát.
kereső
Nem hallom a fideSS felháborodását. Hollik hol vagy? Igaz, akkor is kussoltatok amikor tavaly a belarusz lukasenka ölt. Ti csak "gyurcsányista terrorizmusról, "meg szemek kilövetéséről tudtok hadoválni, de a valódi , hatalom által elkövetett gyilkosságokról nem? Azok rendben vannak? Persze érthető, hiszen orbán- a fideSSesek "istene" minden skrupulus nélkül koszorúzta meg a Mennyei béke terén /Tianenman/ a hős kommunista emlékművét 2015-ben. Ott koszorúzott, ahol a kinai kommunista párt tankjai több száz fiatalt taposott és lőtt agyon. Hogyan is itélhetnétek el a "baráti" kipcsak diktátor gyilkolászását. Ezek után már csak azt nem értem, miért is tartjátok még magatokat kereszténynek, meg konzervativnak.
Peller Anikó
@kereső: Miért, én is büszkén tartanám a fideszt konzervnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.