Közben jelentések szerint Kijevet újabb robbanások rázták meg.

„Hiszek Ukrajnában, a hazámban, a népemben” – jelentette ki Vitalij Klicsko korábban. 

Kész fegyvert ragadni Ukrajnáért az Oroszország ellen vívott véres háborúban Vitalij Klicsko a testvére, Volodimir oldalán, aki korábban szintén ukrán nehézsúlyú profi ökölvívó volt.

Nincs más választásom, ezt kell tennem. Harcolni fogok

– mondta az 50 éves többszörös világbajnok bokszoló.

Klicsko is fegyvert ragadott: "Kijev a védekezés fázisába lépett"

Fotó: Twitter

Vitalij Klicsko hangsúlyozta, hogy az ukrán főváros veszélyben van és a legfontosabb most a rendőrséggel és hadsereggel együttműködni a kritikus infrastruktúra, a lakossági áram-, gáz-, és vízszolgáltatás biztosítása érdekében. Hozzátette, hogy a civilek készek katonákként megvédeni Kijevet.

„Hiszek Ukrajnában, a hazámban, a népemben”

– jelentette ki Vitalij Klicsko.

Volodimir Klicsko február elején jelentkezett a tartalékos hadseregbe.

„Erős az ukrán nép. Hű marad magához ebben a szörnyű megpróbáltatásban. Ez egy szuverenitása és békére vágyó nép, amely testvéreként tekint az orosz népre. Tudja, hogy lényegében ők nem akarják ezt a háborút”

– írta csütörtökön LinkedIn mikroblogján.

Forrás: Twitter/indirekt.hu

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

New Dawn
@Pipás: Sötét vagy, de nem vagy vele egyedül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Majd jól kilövi a szemét valamelyik fegyverhez juttatott civil... úgyis egymást fogják lőni a sok számolatlanul és felelőtlenül kiosztott fegyverrel...
csak úgy....
@verőce21: te gyogyós! 56 ban a magyar tizenévesek sem lötték ki egymás szemét,csak a szemét ruszkikra löttek!
Rizikó
A civileknek fegyvert osztani egy háborús konfliktusban a polgári áldozatok megnövekedésének legbiztosabb receptje. Ez is az ukrán vezetés célja, hogy haljanak meg a civilek, amit ők aztán propaganda célokra használhatnak. Persze milyen vezetés az, amelyiket a CIA választott?
csak úgy....
@Rizikó: na itt a másik 1/2 kegyelmü..., de sok idiótája van már viktornak..
ami röhej,hogy az 50-60 évek sablonos komcsi szövegeit idézik unos untalan...
Maxipocak
@verőce21: te azért vagy szimpla kretén vagy, vagy szimpla ruszkibérenc. Nehéz eldönteni.
rokker33
@csak úgy...: nah megszólalt a propeller.hu fő bolondja :D :D csak húgyagyú :)
New Dawn
@rokker33: Mindössze nem érti miről van szó, ezt már nekem is bebizonyította, meg ha jól látom, csak az élteti hogy két-három embernek folyton beszólogasson. Ez is lehet életcél, bár elég sivár. "csak úgy" kommentelget unalmában:-)
csak úgy....
@rokker33: ha unatkozol, mert nincs vendég a csehóban a szar föztöd miatt,akkor mindíg engem keresel ki magadnak? :) te egy ritka buta pötsc...és még csak nem is titkolod! keress végre egy nöt magadnak mert lassan az agyadra megy a benned lakozó sperma.
Rizikó
Semmi értelme Kievet védeni. Fölöslegesen teszik ki a civileket a harcoknak, ráadásul fegyvert osztogatnak, ami csak arra jó, hogy az oroszok lelőjék őket.
Nincs számottevő légierejük, a mozgó védelemhez eszközeik, fedező tüzük. A rakétatüzérség egy fronton sem tudja a tàmadókat lefogni. Értelmetlen ellenállni, már rég tárgyalni kéne, mert egy hetet sem tudnak kihúzni.
csak úgy....
@Rizikó: te tárgyalnál terrorista gyilkosokkal? pedíg te egy büszke magyar,aki nem adja meg magát senkinek.. :)@New Dawn: neked ki kakált ennyi észt a buksidba?
én mindíg szabadon éltem és gondolkodtam,nem úgy mit te és az elbaxott sorstársaid! különben gyülölöm,mikor a hozzád hasonló tudatlan okoskodók próbálnak észt,erkölcsöt és világnézetet osztogatni...,aminek amúgy is híjján vannak..
rokker33
@New Dawn: azért a neve csak húgy, mert annyit ér az élete, mint a kocsmában lévő piszoárok tartalma! !!!Meleg sörös húgy kb ez a mi öreg barátunk jellemzője, de már megszoktam hogy ilyen hülye! Ha értelmeset irna azon nagyon meglepődnék!!! @csak húgy...:
rokker33
@csak úgy...: tőled ennél értelmesebb firkálást nem várok el! Így tovább öreg cimbora a csövesbor most kezdi kifejteni a hatását :)
verőce21
Zelenszkij és a többi szarrágó felelősségre lesz vonva az Ukrajnában történtekért.
Önként állt egy amerikai kormány élére Ukrajnában. Ennek tudatában nagyképűsködte végig az utóbbi időszakot.
Most vállalnia kell ennek minden következményét...
csak úgy....
@rokker33: tudod,- néha tehetetlen dühömben az ilyen tapló félnótás férgeknek,mint te , kiereszteném a belét! - aztán elgondolkodok a szomorú jövötökön és azon,hogy gondolkodás híjján csak mások baxogatásában lelitek az örömötöket,mint most én is néha de én tudatosan,nevelö szándékkal teszem...,-na meg mint a gyarló halandó,akinek nincs más lehetösége az idióták seggberúgásához! tudod mi a különbség kettönk között? én még nem rugdostam össze senkit ,de te az én koromban többszörösen összerugdosott leszel,föleg ha a te generációd még nagyobb tetveket nevel ki ,mint az enyém belöletek nevelt! fogadok,hogy nem értesz, te már bunkóbb a bunkóknál de az elsö rugdosásnál az eszedbe fogok jutni! sok sikert és a rántáson legyen a maradék eszed! :)
csak úgy....
@verőce21: ezeket gyógyszer,kábszer vagy alkohol hatása alatt mondod,te cserebogár? :)
verőce21
@csak húgy...: Megérkeztél, te jámbor...?
Sámannus
Kapnak a getczik egy sima 250-est csak tegyek be a lábukat.
New Dawn
@csak úgy...: "gondolkodás híjján csak mások baxogatásában lelitek az örömötöket"
Ezt éppen te írod? Aki azért van itt egész nap, hogy másokat baszogasson? Talán egyedül élsz egy kis panelban 100 évesen, és nincs aki foglalkozzon veled? Szar ügy lehet.
verőce21
@New Dawn: Nem, ez a sánta manus Németországba disszidált ~35 éve és szent kötelességének érzi mindent és mindenkit bután becsmérelni, hogy igazolja távozásának helyességét...

mint általában minden disszidens, mert "egyedül" van, megveszik az unalomtól és honvágytól, nem fogadja be a környezete...:)
Pipás
@New Dawn: Te mi a fa**t keresel itt? Terjeszted a hazugságaidat, ítélkezel mások fölött?
New Dawn
@Pipás: Na és te minek vagy itt? Hazugságokat terjesztek? Te mit terjesztesz? A hülyeségeidet?
Pipás
@New Dawn: Látszik, hogy egy bunkó orosz ügynök vagy a demagóg web hadosztályról.
New Dawn
@Pipás: Inkább az látszik, hogy fogalmad nincs miért robbant ki ez a néhány napos háború. Nincs más dolgod, mint itt írogatni gondolom egész nap, ahelyett hogy dolgoznál. Persze gondolom 6 elemivel nem könnyű elhelyezkedni, ami nyilván megint a kormány vagy Putyin hibája...
Pipás
@New Dawn: Üdvözlöm a tartótisztedet.
New Dawn
@Pipás: Sötét vagy, de nem vagy vele egyedül.
Pipás
@New Dawn: Ja, ahogy Móricka elképzeli. Tipikus fideSSnyik vagy, olyan mint a laposföld hívők.
New Dawn
@Pipás: Semmilyen párt híve nem vagyok. Átlátom a helyzetet, azt, hogy miért vezetett el idáig ez az egész. Ilyenkor a magadfajta sötét emberek semmi mással nem tudnak jönni, csak hogy az illető biztosan buta Fideszes. Meglepődnél te sok mindenen barátom, amennyiben ismernél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.