Egyáltalán nem kizárt, hogy Vlagyimir Putyin nagy teljesítményű termobarikus fegyverekhez folyamodik – amelyet „minden bomba atyjának” neveznek –, miközben az ukránok ellenállnak a Kijev feletti irányításra tett kísérleteinek – írja a Blikk a Daily Mail alapján.

Putyin egyre őrültebb: szuperfegyver bevetésével fenyegetőzik, ledobná "minden bomba atyját"
Fotó: Sergei Mikhailichenko / AFP

A termobár fegyverek – más néven vákuumbombák – nagy teljesítményű robbanóanyagok. A valaha kifejlesztett legerősebb nem nukleáris fegyverek közé tartoznak.

Attól tartok, ha nem teljesítik az ütemtervüket és a céljaikat, válogatás nélkül erőszakot alkalmaznának. Nem ragaszkodnak ugyanazokhoz a szükségesség, arányosság és jogállamiság elvekhez, mint a nyugati erők

– nyilatkozta egy tisztviselő.

Forrás: blikk.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Csizmás Kond: Felfogtad, amit leírtál?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
még,hogy 1 napra ment,mint azt vergödszke állítja! -vlad embert ment irtani ukrajnába..
Rockxy
hátbizony a nyugati erők nagyon kíméletesen kinyírtak egymillió iraki civilt, mert irak fenyegette az amcsikat vegyifegyverrel, meg amúgy is az usa közvetlenül határos irakkal, és nehogymán.
Sámannus
Mi meg be vetjük ellene Sárosit, az Egri csillagokból. Gondolom hatékonyabb lesz mint a pohosunk.
Csizmás Kond
Mitől lenne az őrültség, azért gyártották vagy nem ?
csak úgy....
@Rockxy: neked kéne a kertedbe egy szent saddam hussein szobor,aki soha senkit sem gyilkolt..
csak úgy....
@Sámannus: sárközi, csak az óta magyarosítatott mint orbánék...
Gauntlet
Az orvost előbb kellett volna látnia, mint a rakétákat. :(
Nessy
@Csizmás Kond: Felfogtad, amit leírtál?
csak úgy....
@Nessy: cirmivel való hosszas ismeretségünk után,bátran kijelenthetem a nevében,hogy nem! ö nem az az "alkat" vagy ,hogy is mondjam..
Csizmás Kond
@Nessy: Persze hogy fel. Mégis hogy gondoltad el és más is mit képzel, hogy ha beszorítanak akkor nem védekeznél bármivel is ami neked van ? A háború nem jó sem most sem akkor amikor mások csinálták.
Nessy
@Csizmás Kond: Azért, atz hogy Oroszország az életéért, és a megmaradásáért küzd, azt meséld egy demens otthon lakóinak!
Csizmás Kond
@Nessy: Amikor egy ukrajnaműveltségű szomszédodat mások tömnének fegyverrel és mindennel hogy a ölje a saját országába szorult rokonaidat te mit tennél ?
Sámannus
@Csizmás Kond: Kit szorítottak be? Talán a fejed a farpofájába.Hát ez nagyon ül!
Meddig megy a műszak, hogyé kapod ba lóvácskát
Csizmás Kond
@Sámannus: ...állandó és kiemelt órabérben fizetnek...de miért kérdezted ?
Nessy
@Csizmás Kond: Kösönöm, volt szerencsém német, orosz, ango stb. bombák elöl meneküli, illetve néha nagymamám a hóna alá kapott, mert egy ötéves gyerek még nem tudott úgy futni. Hogy melyik gyújtotta ránk a házat, nem tudom, nem volt rajta névjegy a nagymamám szerint! Viszont a berobbantott hidak miatti csillaghegyi árviz előli menekülést, tudom, hogy mint utolsó csatlósok, a németeknek lehetett megköszönni. A sérült fülcimpámat egy felszabadító (megszabadító) ruszki katonának.
Sámannus
@Csizmás Kond: Mert nem erőlteted túlzottan magad. unod a banánt te
is.
Csizmás Kond
@Nessy: A háború egy nagyon rossz dolog de mégis mindig az ember okozza. Ha valaki megmagyarázná, hogy a nato mi a lószarért karta kiterjeszteni a hatalmát ukrajnára is talán volna magyarázata a mostani esetre.
Csizmás Kond
@Sámannus: ..nem te fizetsz mit érdekel ?
Nessy
@Csizmás Kond: Vannak értőbb szakemberek, akik erre magyarázatot tudnak adni. Nem foglalkozom éjjel, nappal politikával.Hogy a háttérben ki, kivel, mit tárgyal, miben egyezik meg azt a plebsszel egyik oldalon sem közlik.Mint laikus mondom el amit gondolok. Ezért is célszerübb ezt a témát itt és most részemről lezárni.
relatív
Az angoloknak teljesen elvette az eszüket a zsigeri russzofóbiájuk. minden őrültséget bevetnek az orosz nép ellen, ami a mindenkori vezetőjük ádáz rágalmazásában csúcsosodik ki !
Yoda69
Most igy visszagondolva a történelmet, csak hagyni kellett volna Hitlert, hogy végezzen a ruszkikkal. Akkor most Moszkva helyen lenne a világ legnagyobb csónakázó tava. Ez volt Hitler egyik alma.
Sámannus
@Csizmás Kond: Az enyémből is kapod azért júdás.
Csizmás Kond
@Sámannus: ..ja..te is belepótolsz hogy a fidesz engem fizessen az itteni írogatásért ...és mennyit adakozol havonta ?
simmering73
@Yoda69: Még vége sem volt a világháborúnak már látták a szövetségesek élükön Churchillel, hogy még bajok lesznek a kommunistákkal. De lépni nem léptek. Odadobták Európa egy részét a keleti vörös hordának.
Rizikó
Lássuk a próbát aztán meglátjuk, mennyire hatékony! A medve megmutatja a karmát és az erejét. Ha harcoltok Kijevben, építsétek újra is.
Sámannus
@Csizmás Kond: Az úgy van, hogy kilopják neked a közösből.
Csizmás Kond
@Sámannus: ...éééértelek...de miért zseníroz ez téged ?...vagy szeretnél te is részesedni belőle ?...mert írni írsz csak ezek szerint nem értékeli senki...
Katalina62
@Csizmás Kond: Nessy kérdése teljesen jogos!
Csizmás Kond
@Katalina62: .ja...és szerinted ha már megabombákról beszélünk miért gyártják azokat ?
Katalina62
@Csizmás Kond: azt hiszem ez az a pont, amikor szóra sem vagy érdemes!
Csizmás Kond
@Katalina62: Szerintem nálad a szófosás valami járvány, vagy kényszer.
ómió
Inkább, mégis le kéne ülni tárgyalni! Talán most már meghallanák az orosz követeléseket.
kereső
A félharfarok unatkozik. Elő szedi a régi cikkeket, mint ez is. Amely mára már okafogyott-és nem csak találgatás, hanem a háború véres valósága. Putyin ugyanis már használta ezt a fegyvert Ukrajnában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.