Szeretném elmondani, hogy valóban nem minden halad olyan gyorsan, ahogyan szeretnénk. De lépésről lépésre haladunk a célunk felé, és a győzelem a miénk lesz – mondta a Guardian szerint Viktor Zolotov, az orosz Nemzeti Gárda parancsnoka egy vasárnapi szertartáson, amit Kirill pátriárka vezetett.

Elismerte orosz katonai csúcsvezető: nem a terveknek megfelelően halad az invázió

Fotó: wikipedia

Zolotov, aki korábban Putyin biztonságáért is felelt, a lassú orosz haladást azzal magyarázta, hogy

„szélsőjobboldali ukrán erők civilek mögé bújnak”

- írja a Telex.

A Nemzeti Gárda parancsnokának megnyilatkozása az első olyan jellegű megszólalás, ami elismeri, azt, amit hadászati szakértők már többször jeleztek: Oroszország előrenyomulása nem a terveknek megfelelően halad. Zolotovval ellentétben az orosz védelmi miniszter, Szergej Sojgu pénteken még határozottan állította, hogy

„minden a terv szerint halad”.

Forrás: telex.hu

Címlapkép: wikipedia

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
hitler is ezt mondta- „minden a terv szerint halad”..., a másik, hogy ukrajna után magyarország következik a magyar szélsöjobb miatt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...bizonyítva hogy nem a civilek likvidálása a cél...mert az hogy nyolc éve folyik a háború ukrajnában, ahol csak lőttek és lőttek mindenkit az ugye bele fér az általuk kiszámított tervbe.
csak úgy....
hitler is ezt mondta- „minden a terv szerint halad”..., a másik, hogy ukrajna után magyarország következik a magyar szélsöjobb miatt?
Eladott Ország
Ez az orosz katonai csúcsvezető így első ránézésre úgy néz ki, mintha az OPNI-ból szalajtották vona. Kitüntetése az van rajta dögivel, már csak a hátáról hiányzik, a hős orosz anya kitüntetés ( másutt már nincs hely). Íme az orosz hős anya kitüntetés - Мать советского героя
uploads.disquscdn.com/images/b70c5ea1b40492083c9439a07dde8d300da4908d0e15eb07c4bbc258713a3f83.jpg
nezelodo
Nem szeretnék a leváltott orosz tábornokok helyében lenni, akik ebaltázták a "nem háborút", ott nem vacakolnak holmi osztrák nyuggerek a merzsóikkal, létrás emberekre vadászva, ott a novicsok járja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.