Irina Verescsuk szerint a most zajló civilizációs összecsapásban a civilizált világ oldalára kell állni. Keményen kritizálta a magyar kormány Ukrajnával kapcsolatos álláspontját Irina Verescsuk ukrán miniszterelnök-helyettes. A politikus a közösségi oldalán azt írta: még a volt szovjet szatellitállamok némelyikénél is rosszabb, ahogyan a magyar vezetés Ukrajnával bánik, s ez különösen az ott élő magyarok számára lehet kellemetlen meglepetés.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s akkor még nem is beszéltünk az m1-en nyomatott propagandájáról! =))
lampa laz
Szavak sincsenek arra, h mekkora szégyen orbán és az egész bagázsa az országra nézve. Már undorodva fordul el tőlünk az egész világ, mert vele azonosítják a magyarokat. Remélem április 3-án eltűnnek a pcsba.
justhpeter
Irina Verescsuknak látnia kell azt is, hogy a magyar népnek már nem sok köze van az Orbán-kormányhoz. A normális magyar ember már undorodik ezektől a köpönyegforgató sz@r alakoktól. Ám sokan vannak még, akik csak azért szavaznak majd a "nemzeti-keresztény" csürhére mert további anyagi- és más előnyöket várnak tőlük és annyira ostobák, hogy nem veszik észre, ennek az ideje lejárt, a hazai- és nemzetközi bizalom elfogyott.
Irina Verescsuk ha normális magyart keres ne a Karmelitába vagy a Parlamentbe menjen, hanem a magyar határra a civilek közé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.