Ravina Shamdasani, az ENSZ emberi jogi főbiztosának (OHCHR) szóvivőjét pénteken újságírók kérdezték meg a témában. “Nem, nem dokumentáltunk olyan mintákat, amelyek [népirtásnak] minősülnek” – válaszolta. Shamdasani rámutatott, hogy “számos ilyen jogi minősítés – az emberiesség elleni bűncselekményeket és a népirtást – végső soron egy bíróságnak kellene megállapítani”.

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: KisTehen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Száz szónak is egy a vége, ahol fegyverrel, bombával embereket, gyerekeket, terhes anyákat öldösnek, ott biztos, hogy nem parlagfüvet irtanak, hanem népet. Akkor is, ha csabd le csacsinak hívják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
"Irta meg az orosz hirek". azaz a putyini propaganda . Arról nem irt, az orosz hirek, hogy az Ensz főtitkár azonnali túzszünetet kért a mariopuli civilek evakuálására- az oroszoktól/putyintól.
Gazella
Ez független hirportál..www.euronews.com/
Szóval ha itt nem olvasol ENSZ híreket akkor hazugságot nyomsz @kis tehen..
Meg még van a Szabadeurópa.hu és a nyomokozati hirportálok
kereső
@KisTehen: 16:46 Nem mondtam, hogy hazudsz. arra reagáltam, hogy az orientalista.hu az "orosz hirek" oldaláról szemlézte a cikket, amit beraktál. Természetesen, ha az orosz hirek oldal elhajlitja a valóságot!, akkor Te is.
kereső
@Horizont: Ezek mind az oroszok által üzemeltetett oldalak.A "kreml hangja"-i.
kereső
@KisTehen: ZÜRICH, április 22. (Reuters) –" Az ENSZ emberi jogi hivatala pénteken közölte, hogy egyre több bizonyíték van orosz háborús bűnökre Ukrajnában, beleértve a válogatás nélküli lövöldözésre és a gyors kivégzésekre utaló jeleket, ugyanakkor azt is közölte, hogy Ukrajna is válogatás nélkül használt fegyvereket. .

"Az orosz fegyveres erők válogatás nélkül ágyúztak és bombáztak lakott területeket, civileket öltek meg, kórházakat, iskolákat és más polgári infrastruktúrát romboltak le, ami háborús bűnöknek minősülhet" - közölte Michelle Bachelet, az ENSZ Emberi Jogi Főbiztosának (OHCHR) hivatala."
Al X
@KisTehen: propeller.hu/nagyvilag/3802585-ensz-szerint-sem-kovetett-el-nepirtast-oroszorszag-ukrajnai?all#c3341806

Elolvastam az általad beidézett linket. Abban az áll, hogy nincs bizonyíték, ezeket a vádakat bíróságnak kell megerősíteni. Ez nem azt jelenti, hogy nem történt meg az esemény, ezt a tagadást nem is nyilatkozta Michelle Bachelet.
Toller Béla
Nyilván van egy szám, mondjuk 2000, vagy tízezer, vagy százezer, ami már népirtás. Négyszáz még ne az, hanem egy helyen van, be is említsük, nem összeadhatók az áldozatok ...Szóval, kell az az ENSZ ? Nagyon ?
kereső
@KisTehen: Minek? Majd, ha a nemzetközi bünügyi szakértői gárda a franciák vezetésével leirja, hogy mit állapitott meg, és mit tárt a hágai nemzetközi biróság elé,akkor majd érdekel, hogy az ENSZ ezt hogyan fogja minősiteni. Egyenlőre az a csapat nem nyilatkozott- folyik a dns-ek és egyéb nyomok gyűjtése, az áldozatok azonositása. Több ezer áldozatról van szó. Időigényes egy kissé.
Macskaszem
Száz szónak is egy a vége, ahol fegyverrel, bombával embereket, gyerekeket, terhes anyákat öldösnek, ott biztos, hogy nem parlagfüvet irtanak, hanem népet. Akkor is, ha csabd le csacsinak hívják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.