A„Beszélgetés a fontos dolgokról” című tanórán az orosz elnök egy kalinyingrádi tanteremben találkozott országa minden részéből kiválasztott iskolásokkal – írja az Index.hu.

"Történelemórát" tartott Putyin az iskolásoknak és üzent a kelet-ukrajnai gyerekeknek is
Fotó: ALEXEY MAISHEV / SPUTNIK / AFP

Az egyórás kérdezz-felelek órán Putyin elmondta, megdöbbenve tapasztalta, hogy a kelet-ukrajnai gyerekek nem tudják, hogy országuk Oroszországgal együtt a Szovjetunió része volt, és hogy a tankönyvi leckék kijavítása létfontosságú feladat.

Az orosz oktatási miniszter, Szergej Szergejevics Kravcov elmondta az elnöknek, hogy az oroszok által megszállt Donbászban élő gyerekek „nem tudják, hogy létezik a Krímbe vezető híd, és azt sem tudták, hogy Ukrajna és Oroszország egy egységes ország része volt”.

Putyin puccsnak nevezte azt a tüntetéshullámot, amely 2014-ben az oroszbarát ukrán elnököt hivatalából való távozásra kényszerítette.

Mindenki azt hiszi, hogy ma valamiféle agresszió jön az orosz oldalról

– mondta Putyin a televízióban közvetített nem éppen fesztelen beszélgetésen, amikor gyerekek sora kérte, hogy kezet foghasson vele – írja a Daily Mail

Forrás: Index

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Azért amikor arról beszélünk, hogy Putyin őrült, elmebeteg, tébolyodott, akkor ne feledkezzünk meg arról, hogy ugyanilyen véreskezű gyilkos volt már hatalomra kerülése pillanatában. Emlékezzünk a csecsenföldi vérengzésekre, Groznij szőnyegbombázására, több tízezer csecsen civil meggyilkolására, csecsen katonák kínzására és kivégzésére, jussanak eszünkbe az ellenzéki politikusok és újságírók elleni gyilkosságok, a Magnyitszkij-ügy. Ne feledkezzünk meg a moszkvai, volgodonszki és bujnaszki lakóépületek ellen elkövetett robbantásos terror akciókról, amelyek során több mint 300 orosz állampolgár vesztette életét, a moszkvai Dubrovka színházban történt terrorelhárítási akcióra, amikor a "terroristák elleni küzdelemben" mérges gázt vezettek a nézőtérre és több mint 130 néző vesztette életét. És amit élőben követhettünk nyomon és soha nem felejtünk el, a beszláni iskolások feláldozására. Putyin nem most lett háborús bűnös, hanem hatalomra kerülésének első pillanatától az volt.Nevezhetjük a saját népe ellen elkövetett tömeggyilkos akciókat őrültségnek, elmebetegségnek, de egy elmebeteget a bíróságok felmentenek, mivel nem tudja belátni tettének következményeit. Putyin viszont ezzel ellentétben nagyon is felfogta, hogy mit tesz és ennek milyenek lesznek az emberéletekben várható következményei. De nem érdekli. Ahogyan Sztálint sem érdekelte, hogy hány millió ember hal meg a II. világháborúban. Az emberélet a diktátorok számára nem tényező. Úgy gondolják, hogy több millió ember feláldozása sem túl nagy ár hatalmuk megtartásáért. De nem betegség, hanem az elvetemült gonoszság, a hatalom mindenek feletti imádata az eredője. Amikor bíróság elé állítanak egy hidegvérű gyilkost, akkor az ítélet meghozatalánál nem tekintik enyhítő körülménynek, hogy "őrült" volt, mert nem volt az. Hiszen pontosan tudta, hogy mit cselekszik és ennek milyen következményei lesznek, éppen úgy ahogyan Putyin sem őrült, elmebeteg a szó hagyományos értelmében, hanem egy fékevesztett tömeggyilkos. "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Igen ez a zelenszkij bohóc műve! A múltat nem lehet eltitkolni és ukrajna területe az oroszokat illeti meg nem a nyugat tulajdona!
lampa laz
Rohadnál már bele a bőrödbe, hülye gyilkos fasz.
Eladott Ország
@rokker33: ma, 11:35 ☻ Csak tájékoztatlak az oroszok mentek be Uktrajnába tankkal, és nem a nyugat! Agyament fideszes barom, vagy szatellites fasiszta mi kutyán kölyke!
rokker33
@Eladott Ország: csak tájékoztatlak, hogy ukrajna területe az oroszoké volt gondolom hallottál már a szovjetunióról te agyament dékás Gyurcsány imádó barom, vagy szatellites libernyák mi kutyán kölyke! :)
simmering73
A Krasznaja Armija felszabadítja Ukrajnát - kispajtások, tehát nem agresszor. És még sok hülye magyar is beszopja ezt.
Néro2
nem tudják, hogy országuk Oroszországgal együtt a Szovjetunió része volt,
Hááát jobb is inkább elfelejteni a SZU-val egyetemben. Bár zakkantka puskatussal gránáttal bombákkal emlékezteti őket , hogy hííí be szép és jó is volt az. Na ugye !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.