Volodimir Zelenszkij szombat este tett bejelentése szerint az ukrán hadsereg a hónap elején elindított ellentámadása során eddig 2000 négyzetkilométernyi területről szorította ki az oroszokat.

Zelenszkij hatalmas katonai sikerről beszél: 2000 négyzetkilométernyi területről szorították ki az oroszokat

Fotó: Facebook

Az ukrán hadsereg teljesen ellenőrzése alá vonta a kelet-ukrajnai Harkiv megye Balaklija városát, továbbá az orosz erők elhagyták az ugyancsak Harkiv megyében található Hrakovét is, és az ukrán rendőrség a városba érkezett, hogy a megszállók által elkövetett bűncselekményeket felderítsék – írja a hvg.hu.

Szombat esti videóüzenetében Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt mondta, hogy az ukrán hadsereg a hónap elején elindított ellentámadása során eddig 2000 négyzetkilométernyi területet foglalt vissza (összehasonlításképp: Nógrád megye területe 2544 négyzetkilométer).

Ezekben a napokban az orosz hadsereg a legjobb oldalát mutatja – a hátát.

Címlapkép: Facebook

Forrás: hvg.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Begyorsított a maffia papagáj kommandója: mindegyik maffiózó azt nyomja, hogy a szankciókat meg kell szüntetni.
Mocskos egy népség ez a nyakunkon ülő maffia...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Olyan hatalmas katonai sikerről, hogy az oroszok taktikai alapon elhagyták a területet! AZTÁN meg kapott a pofájára a moslék zelenszkij segget nyaló ukrán söpredék >>> kicsit megszűnt az áramszolgáltatás teljesen! Most nyugodtan pihizhetnek! de hogy ne féljenek a setétben néhány církáló alkalmatosság bevilágítja a térséget! @kereső: alias @Bogatí; az ukránok végeztek ki ukránokat és oroszokat vegyesen könyörtelenül, és kínozták őket mert a moslékok mérhetetlen orosz gyűlölete ezt hozta ki belőlük >> ezt hozta ki az elkeseredettség, hogy a moslék hazugsá-gaik, rágalmaik, sírás -rívásaik ellenére ellenére nem képesek a hülye és moslék korrupt usa és a seggnyaló Eu vezetésen kívűl maguk mellé állítani senki!
Csizmás Kond
Ez a bohóc minél nagyobb sikerről beszél annál nagyobb szarban van.
kereső
@Németh István: micsoda egy nagy hülye vagy te némethpisti. Ezt a hatalmas "tudást" hol szivtad magadba? Nem itt lenne a helyed, hanem a kormányban, de minimum az állampárt élvonalában.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te bohóc,honnan szerzed az értesüléseidet?
Németh István
@kereső: A tudást az évek múlása - ahogy a lenin is mondotta vol; tanulni, tanulni, tanulni) - a felfogóka zsenialitása, képzettsége, csiszoltsága adja! te ettől persze messze vagy!
Különben csak azért nem lettem államtitkár az egyik minisztériumban mert egy mocskos zsidó, nyalógép megfúrt! De azt a marhát meg néhány hónap múlva kirúgták, én meg beintettem ezt követően > mert nekem akkor is volt tartásom! Remélem kielégültél!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.