Volodimir Zelenszkij szombat este tett bejelentése szerint az ukrán hadsereg a hónap elején elindított ellentámadása során eddig 2000 négyzetkilométernyi területről szorította ki az oroszokat.

Zelenszkij hatalmas katonai sikerről beszél: 2000 négyzetkilométernyi területről szorították ki az oroszokat

Fotó: Facebook

Az ukrán hadsereg teljesen ellenőrzése alá vonta a kelet-ukrajnai Harkiv megye Balaklija városát, továbbá az orosz erők elhagyták az ugyancsak Harkiv megyében található Hrakovét is, és az ukrán rendőrség a városba érkezett, hogy a megszállók által elkövetett bűncselekményeket felderítsék – írja a hvg.hu.

Szombat esti videóüzenetében Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azt mondta, hogy az ukrán hadsereg a hónap elején elindított ellentámadása során eddig 2000 négyzetkilométernyi területet foglalt vissza (összehasonlításképp: Nógrád megye területe 2544 négyzetkilométer).

Ezekben a napokban az orosz hadsereg a legjobb oldalát mutatja – a hátát.

Címlapkép: Facebook

Forrás: hvg.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Begyorsított a maffia papagáj kommandója: mindegyik maffiózó azt nyomja, hogy a szankciókat meg kell szüntetni.
Mocskos egy népség ez a nyakunkon ülő maffia...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
az 4 Budapestnyi terület,fidesznyikek, putyin segge végei...
Pálinkás Pál
@Maccska: kussolj...menj ,azt jelentkezz önkéntesnek a kehes medve seregébe,ha nem tetszik..
kereső
Azóta már beigazolódott, hogy az ukrán csapatok felszabaditották a kulcs fontosságú Izjum városát is. Slava Ukraini!!!
Béla333
Begyorsított a maffia papagáj kommandója: mindegyik maffiózó azt nyomja, hogy a szankciókat meg kell szüntetni.
Mocskos egy népség ez a nyakunkon ülő maffia...
Virág Árpád
Nógrád megye területét se éritek el! Győzike még nyugodtan fúrja Bea asszonyt!
Virág Árpád
@Emmersson71: Magyarország területének 6 és félszerese Ukrajna! Mégse tudnak vele mit kezdeni! Ott a Kelet-Európai síkság (síkvidék) jó része! Szart érnek az ukránok mezőgazdaságban! Képesek éhen halni, ha kell, ha nem!
Peller Anikó
Ezekben a napokban az orosz hadsereg a legjobb oldalát mutatja - a hátát.

@Virág Árpád: Mit beszélsz gyagyás? Az ukrán gabona nélkül éhenpusztul afrika. Kevés az eszed és az is szart se ér.
Virág Árpád
@Peller Anikó: Kulturáltan válaszolok!
Magyarország a közel 10 milliós lakossága mellet még egy 30 milliós lélekszámú országot képes ellátni mezőgazdasági termékekkel!!!
Peller Anikó
@Virág Árpád: És? Szart érnek az oroszok.

Elég kultúrált voltam?
Virág Árpád
@Peller Anikó: Nem, gyagyás! Kevés az eszed és az is szart se ér! ELÉG KULTURÁLT VAGYOK?!
Gyurka80
"orosz hadsereg a legjobb oldalát mutatja – a hátát" . Bolondzselé tekints nyugatra akkor láthatod az állampolgáraid hátát, ahogy otthagyják ukrajnát sok millióan, a mi határunknál is kuncsorognak, hogy segítsünk rajtuk.
Németh István
@Virág Árpád: > már pedig te virág elvtárs > a Győzikéddel, meg a Bea asszonnyal sehogy se vagy pariba!! @Shikari: A harcászat a modern korban is tudomány! Sok minden nem úgy történik ahogy látszik - én voltam katona! @Peller Anikó: sajnos a meglátásaid arra utalnak, hogy nagyon buta vagy, vagy nem látsz, vagy olvasni, nem tudsz, vagy nem tudod felfogni azt amit olvasol! Az elvakult orosz gyűlöleted is innen származik - pedig ha józanul gondolkoznál, már rájöttél volna hogy a szovjet nem egyenlő a mai orosz, de valójában a korábbi orosz emberrel sem! A lenini tanok nagyon megfertőzték az internacionalista agyacskádat amelyet valószínű átváltottál idealista kommunista-fasiszta keverék és nyilas, rasszista egyveleggé! Élj a hited szerint > DE hidd el ukrajna nincs az oroszok nélkül, mi több nem is lesz az usa gyarmata -és az Eu népei nemzetei fizethetik az Eu. barom vezetésének hitelfelvételét amelyet az ukránoknak adott a TAGÁLLAMOK VEZETŐINEK beleegyezése nélkül! EZ TUDOD MI??? SIKKASZTÁS! Az EURÓPAI földrész kiárusítása!
Yoda69
Kivancsi vagyok a ruszki ellenpropaganda mit fog behazudni holnap?
Gyurka80
@Peller Anikó: De fasiszta (azov ezred), de ezt a libsi msn-ből nem fogod megtudni.
Bogatir
@kereső: Zelenszkíj indította a pribékjeit is, napokon belül több száz hulla fog előkerülni. Gyalázatos háborús bűnös !! Ha megtette Bucsában, megteszi máshol is A véres kezű pribékek ilyenek.
NKF
Bogatir le a kalappal kibaszotul okos vagy!
Virág Árpád
@Emmersson71: Sokra megy vele, ha közben a nép többször éhen hal!
Peller Anikó
Elfogytak a ruszkik fegyverei, menekülés közben hátrahagyják a hadianyagot és Oroszország Észak-Kóreától kunyerál utánpótlást a szőnyegbombázáshoz.

@Emmersson71: Ukrajna fasiszta népe már háromszor éhenhalt, viszont a trollok nálunk szabadon tenyésznek, mint a román 50iku, a moslék, a hurka meg az eszeniku.

www.msn.com/hu-hu/hirek/other/fegyverarzen%C3%A1lt-v%C3%A1s%C3%A1rol-oroszorsz%C3%A1g-%C3%A9szak-kore%C3%A1t%C3%B3l/ar-AA11IJLj
kereső
@Bogatir: Ime, itt a példa- ilyen az, amikor valakit nem zavarnak meg a tények!!! Bucha- tények igazolják, hogy az oroszok követtek el háborús bűncselekményeket- konkrétan civilek kinzását, kivégzését,Ugyanez történt Iprinyben. Rossz a szemüveged , menj szemorvoshoz.
Németh István
Olyan hatalmas katonai sikerről, hogy az oroszok taktikai alapon elhagyták a területet! AZTÁN meg kapott a pofájára a moslék zelenszkij segget nyaló ukrán söpredék >>> kicsit megszűnt az áramszolgáltatás teljesen! Most nyugodtan pihizhetnek! de hogy ne féljenek a setétben néhány církáló alkalmatosság bevilágítja a térséget! @kereső: alias @Bogatí; az ukránok végeztek ki ukránokat és oroszokat vegyesen könyörtelenül, és kínozták őket mert a moslékok mérhetetlen orosz gyűlölete ezt hozta ki belőlük >> ezt hozta ki az elkeseredettség, hogy a moslék hazugsá-gaik, rágalmaik, sírás -rívásaik ellenére ellenére nem képesek a hülye és moslék korrupt usa és a seggnyaló Eu vezetésen kívűl maguk mellé állítani senki!
Csizmás Kond
Ez a bohóc minél nagyobb sikerről beszél annál nagyobb szarban van.
kereső
@Németh István: micsoda egy nagy hülye vagy te némethpisti. Ezt a hatalmas "tudást" hol szivtad magadba? Nem itt lenne a helyed, hanem a kormányban, de minimum az állampárt élvonalában.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te bohóc,honnan szerzed az értesüléseidet?
Németh István
@kereső: A tudást az évek múlása - ahogy a lenin is mondotta vol; tanulni, tanulni, tanulni) - a felfogóka zsenialitása, képzettsége, csiszoltsága adja! te ettől persze messze vagy!
Különben csak azért nem lettem államtitkár az egyik minisztériumban mert egy mocskos zsidó, nyalógép megfúrt! De azt a marhát meg néhány hónap múlva kirúgták, én meg beintettem ezt követően > mert nekem akkor is volt tartásom! Remélem kielégültél!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.