A francia elnök reméli, hogy erről a következő G7 csúcstalálkozón is beszélhet majd. Emmanuel Macron francia elnök szerint az európai nemzeteknek szorosabbra kellene fűzni a viszonyt az ázsiai gazdaságokkal, hogy ezzel rávegyék az Egyesült Államokat és Norvégiát a „barátságosabb viszonyra” – azaz arra, hogy olcsóbban adják az energiahordozókat – írja a Bloomberg. Macron erről egy október eleji, párizsi konferencián beszélt. A francia elnök szerint az Oroszországot szankcionáló országok „szabadságharcosok”, de megoszlanak fogyasztókra és termelőkre, ami a fosszilis energiahordozókat illeti. „A mély barátság jegyében üzenjük az amerikaiaknak és a norvégoknak: nagyszerűek vagytok, elláttok minket energiahordozókkal, de az nem fog sokáig menni, hogy saját, belső piacotokhoz képest négyszeres áron kínáljátok ezt. A barátság nem ezt jelenti”

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Ilyen olcsón adja? Mi 8-szoros árat fizetünk. Ez Szíjjártó és 0rbán szerint az orosz gázár ötöde.
csak úgy....
@magyar1: milyen zsákból, kinek a szöge? :)
nezelodo
@Shikari: ma 16:10. Ha Trampli, a rokon lélek, pszichopata lenne az elnök akkor a barátunk lenne, illetve a Dakota barátja.
nezelodo
@Shikari: A kérdést majd a történelem válaszolja meg, hogy az ország érdeke-e a mostani elhidegülés, vagy Orbán önös hatalmi érdeke-e a jelenlegi állapot, vagy csak ott is a küllők közé dugta a különböző eszmék közti vándorlásához szükséges vándorbotját?!
nezelodo
Ma 08:52. Úgy tűnt, mintha az alábbi bejegyzés tőled származna, ahol még érdekes volt a viszonyunk a yenkihez.
"Shikari
Senki nem is állította, hogy az USA a barátunk!
tegnap, 16:10"
teuton
@Maccska: Analfabeta herelt kandur! Olvasni ugye nem tudsz?! Nem 4szeres vilagpiaci arrol van szo, mert a vilagpiaci arert adjak Europanak, hanem 4szeres BELFÖLDI aron! Tehat gyakorlatilag szubvencionaljak a belsö piacot! Azt kellene inkabb megmagyarazd nekem, hogyan lehet külföldön magyar arsapkas termeket korlatlan mennyisegben olcsobban vasarolni??? Nalunk 50%kal lett olcsobb a cukor!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.