Meghaladhatja az 1,75 milliárd forintot idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat működési hiánya, így gazdálkodása veszélybe kerül kormányzati támogatás nélkül – közölte Márki-Zay Péter polgármester, a közgyűlés csütörtöki rendkívüli ülésén. A politikus azt mondta, Hódmezővásárhely idén sokkal nagyobb kiadásokkal szembesül, mint amekkora bevétele van; az egyetlen megyei jogú város, amely nem kapott kormányzati támogatást a megemelkedett energiaárak kompenzációjára. TÖBB MINT 1,75 MILLIÁRD FORINT MŰKÖDÉSI HIÁNNYAL SZÁMOL A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI ÖNKORMÁNYZAT AZ IDÉN.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
@durbincs: Látom nagy setétség van kancácska seggében a pípamocsoknak. A szamárcsődörnek kellesd magad fajankó, azt a hátadon is hazaviheted, és háljon veled, vagy hágjál kecskét, de szophatsz is, ha kerítessz magadnak kretén húgyagyú.Vásárhelyen te csak a kecskelegelőig vagy bejelentve, a bacsonál.
csipetke
Ja, csak a vadbarmok és durbincs?Csak a címet kell nézni.rögtön tudni ki küldte be.
@durbincs: különben meg ki az a Soprostata? Mellesleg a gazdád szítta el a lóvét mindenhonnan, de annyira nem vagy hülye,hogy ezt ne tudd, te észlény...
Sámannus
@csipetke: De vigyázni kell sokkal hülyébb. Mindig a csüngőhasú konyhamalacának jelentkezik be.
Kapanyél
Szét kell nézni Mezőhegyesen, lehet ott van a pénz.
Németh István
Aztán minő nagy volta szája úgy egy hónappal ezelőtt, hogy hány millárd többletük van?? Eza ganajtúró mondta nema média találta ki!! mostakkor mi is trtént apénzzel?? Tessékmondani kormány Úr. mondjuk Varga miniszterúr, nem kéne a NAV, a számvevőszék vizsgálatát elindítani, a vizsgálat idő tartamára a maki -zajt felfüggeszteni és kitíltani a városházáról! Ezt csak úgy kérdezgetem, vagy e téren is lojálisak vagytok?? Ja persze a magatok ellenségei!!??? JA az mindjárt más!!!
De azt ti is tudjátok, hogy az usa-nató takarodjon Európából, az Eu korrupt, háborúsbűnös vezetése húzzon a börtönbe!
drrotf
Nem a kormány vitte csődbe Hódmezővásárhelyt, mert elvette azokat a támogatásokat amelyeket korábban normatív lapon kaptak az önkormányzatok, és csak pofára segítettek a bajban jutottakon, és Orbán pofátlanul Lézer Jani közbenjárására nem adott pénzügyi segítséget ennek a városnak, hogy megmutassák hogy mégis csak ők fújják a passzátszelet!
csak úgy....
Hódmezővásárhely az egyetlen megyei jogú város, amely nem kapott kormányzati támogatást a megemelkedett energiaárak kompenzációjára.
csak úgy....
@sgl: érdekes,hogy ennek ellenére, mzp.-t még mindíg a fidesz emberének képzelik! szegény magyarország, de sok kuka lézeng rajtad...
amortizáltok
döglőtt harcsának orbán uralkodód meg az országunkat, vagy azt nem érzékeled .
nejlontacskó
@durbincs: 2013-ban a kormány kifizette többek között Hódmezővásárhely adósságállományának 60%-át, ami 15.650.000.000 az az, tizenötmilliárd hatszázötven millió forint volt.
Most pedig 1,75 milliárd forint MŰKÖDÉSI hiánnyal számol a Hódmezővásárhelyi önkormányzat az idén...
Azt ugye érzed, hogy a különbség, szabad szemmel látható, a holdról is!!!
Emmersson71
Ha Lázár volna a polgármester, a működési hiány 3,5 milliárd forintra rúgna!
sokanvagyunk
"A Varga Mihály vezette tárca közlése szerint tavaly a költségvetés 4753,4 milliárd forintos hiánnyal zárt."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.