lföldi Róbert színész, rendező közösségi oldalán reagált a szerdai megmozduláson történtekre. A helyszíni tudósítások szerint a diákok áttörték az ideiglenes kerítés egy részét, ahol rendőrök a tüntetők útját állták, dulakodás alakult ki. A rendőri egységeknek pedig ismét be kellett vetniük a könnygázt a tüntetőkkel szemben. Alföldi minderre azt írta: „Tényleg minden rendben van nálunk, és példát vehet rólunk Európa”.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Én a videót láttam a tüntetésről, hát, csak azt lehet rájuk mondani, hogy csőcselék... Külön megnéztem ezt az újabb üdvöskét, Pankotai Lilit - elképesztő, hogy a szülei ezt hogy viselik el! Vagy ők is ilyenek? Az is lehet.
csak úgy....
@vacsi: te annak örvendezz,hogy ritka buta vagy és ez már nem is fog megváltozni!
verőce21
@csak úgy...: te egy őrült, ki letépte kényszerzubbonyát...?
csak úgy....
@verőce21: eröltetett vagy , - csak nem szarás közben firkálgatod ide a gyerekes hülyeségeidet? :) falat nem összeszarozni ám, mert odabax a digó cselédlyány!
verőce21
@csak úgy...: őrült bunkó-e vagy...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.