Elképesztő titkosszolgálati jelentések láttak napvilágot abban a Washington Post által közölt anyagban, amelynek korábbi részletei egyszer már borzolták a kedélyeket. Az amerikai lap ugyanis most újabbakat tett közzé a korábban a Pentagonból kiszivárgott iratokból, amelyekből kiderül, hogy Zelenszkij ukrán elnök felrobbantotta volna az Oroszországból Magyarországra tartó Barátság kőolajvezetéket, hogy – ahogyan fogalmazott – tönkretegye hazánk iparát. Zelenszkij ugyanis állítólag már nehezen viselte el, hogy Magyarország az olaj vásárlásával „támogatja” Oroszországot, így a megbüntetés legjobb módjának azt találta, ha egyszerűen felrobbantja a vezetéket. Arról is hosszan lehetne értekezni, hogy Zelenszkij elnök vajon miért is akar megbüntetni egy szuverén országot annak energiapolitikája miatt, de efölött most szemet hunyunk. Azt viszont határozottan az államfő figyelmébe kell ajánlanunk, hogy az orosz olaj vásárlása Magyarország számára nem értékválasztási kérdés, hanem adottság...

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát.
Zelenszkijt el kéne ítélni azért amit meg sem tett, de a Puttyost szeretni kell mert ő bizony megtette: tönkretette, legyalulta Ukrajnát, mégis Zelenszkij a bűnös, mert mondott két hülye mondatot?
gina
Nem kell Magyarországot Zelenszkinek tönkretenni ,,azt már ti mocskos fideszbanda megtettétek,, ezt a cikket kellene mindenhova kifüggeszteni ::"Olyan emberhez ragaszkodnak sajnos még mindig sokan ebben az országban, aki egy manipulatív, egoista, kényszeresen hazudozó, kisebbségi komplexusban szenvedő, kivénhedt, hatalommániás személyiség. Rég elvesztette a hitelességét határon túl, de itthon sokan azért bíznak még mindig benne, mert olyan, mint egy harcias kivénhedt túzok, közben Don Quijote módjára képzelt ellenséggel harcol. Legalább is azt akarja elhitetni velünk, hogy ő az egyetlen, aki meg tudja védeni a szeretett népét, miközben folyamatosan a gyűlöletet szítja. Közben magasról tesz rájuk, csak a figyelmet akarja elterelni a gátlástalan lopásról, amit elkövet családjával, cimboráival, talpnyalóival büntetlenül, miközben az országot a pusztulásba, teljes elszigetelődésbe vezeti " (László Orbán)
Macskaszem
@KisTehen: Nem keverem.
Én kijelentem, hogy halálra kéne etetni Orbán Viktort. Lesz valami baja ettől a kijelentéstől? Nem.
Akkor mi a kínotok? Veritek a habot a semmiért.
Nessy
Köszönjük Kaszab Béla! De az ország tönkretételéhez nem szorulunk "segítségre", népnemzetileg magunk megoldjuk, hála pártunknak és kormányunknak!
kulabombaafityiszre
"az orosz olaj vásárlása Magyarország számára nem értékválasztási kérdés, hanem adottság."
Meg egy lófszt a sggtkbe.Régen megoldhattátok volna ezt a kérdés,ha nem lenne a fejetek valamilyen okkal a putler seggében.
kulabombaafityiszre
Amúgy mekkora kitolás lett volna,ha az olcsóbb világpiaci áron kellene olajat,meg gázt vásárolni.
Igaz,az tiszta ellenőrízhető üzlet lenne,abból nehéz lenne lopni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.