Állítólag azért nem engedi szankcionálni a kormány egy orosz újságíró bebörtönzőit, mert Ukrajna háborús szponzornak tartja az OTP Bankot.

Orbánék újabb uniós szankciót blokkolnak, megint megvédték az oroszokat az EUobserver szerint

Vlagyimir Kara-Murza. Kép: NATALIA KOLESNIKOVA / AFP

Már gyakorlatilag megegyeztek az Európai Unió külügyminiszterei azoknak az orosz tisztségviselőknek a szankcionálásáról, akiknek közük volt Vlagyimir Kara-Murza orosz ellenzéki újságíró bebörtönzéséhez, amikor az utolsó pillanatban megvétózta ezt Magyarország – írja az EUobserver. A döntést hétfőn véglegesítették volna.

Kara-Murzának hazaárulásért 25 évet kell raboskodnia egy büntetőtelepen. Az volt a bűne, hogy Vlagyimir Putyint és az ukrajna elleni háborút kritizálta.

Magyarország a lap értesülése szerint azért vétózta a szankciókat, mert Ukrajna a háború szponzorának minősítette az OTP Bankot. Az EUObserver hiába kérdezte a magyar külügyminisztériumot arról, hogy Magyarország miért blokkolja a döntést annak ellenére, hogy annak nincsen köze sem Ukrajnához, sem az OTP Bankhoz.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Tehát nem racionális döntés , hanem bosszú ! Ezért kell az unióba minél előbb bevezetni a többségi szavazat irányvonalát, amin már dolgoznak és megszüntetni az egyszemélyes vétót mert az illibkonzerva fidesz zsarolásra használja a liberális lehetőséget ! Én az Ukránok helyébe már most elzárnám a barátság olaj gáz vezetéket !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Bolsiék elmebeteg wamzersnauzere! Megértem, hogy a hajdan még megvolt néhány szingli agysejtedet a Lenin összes időközben már mindet felzabálta és már a saját agyhalott tetvesbolsi fajtád felismerésére is képtelenül mindenkire ráhazudod őket, de innentől fogva már ne rám, hanem az ápolóidra támaszkodj ott az elmeosztályon!
Aki Én
@ómió: Ezt nem hiszem el :), van egy új dumád. ...még ha értelmetlen is
Egyrészt külön írja a német, másrészt Schnauzer.
Vagy a fasz tudja mit akartál idehazudni, de ennek lenne értelme.
Ma is korán végzett a kezelőorvosod, gondolom már rég lemondott rólad, te hazudós bolsiék elmebetege.
ómió
@Aki Én: Szóval, az előzőeket se értetted, bolsiék elmebeteg wamzersnauzere!? És már az ápolóidat se ismered fel ott az elmeosztályon, hogy még mindig nekem címzed az agybeteg dumádat!? Remélem, a mai Internacionálé-kvótád elénekléséről nem feledkeztél el! Vagy az elmebeteg tetves bolsiságoddal együtt már azt is rám hazudnád? Mi lesz így a vágyott Lenin Rendeddel!?
Havanagi
@kereső: Nem véletlenül vitte ki pénzt alapitványokba Csányi.Látja,hogy lassan ő következik és szerintem Tiborcnak is fáj a foga a bankra.
kereső
@Havanagi: Tiborcz ehhez még kicsi, bár ki tudja- a katari sejk kinek ad majd pénzt reptérre, bankra...és mit zálogosit el ezért orbán az országból.
gina
Hahahahahah most a bumeráng visszaüt retkes cigány és ez csak a kezdet,, nincs EU s pénz hahahahhahah mehetsz koldulni szemét pojáca és a szemét tolvaj haverjaid,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.