Megkapta a német gyártmányú Leopard harckocsik kilövéséért járó pénzjutalmat az első orosz katona – közölte kedden az orosz védelmi tárca sajtószolgálata.

Elfogytak az orosz katonák? Már az elítélt bűnözőket sorozzák Putyinék
Kép: Pixabay

A tájékoztatás szerint az egymillió rubeles jutalmat Andrej Kravcov katonának Alekszandr Karelin szenátor adta át a Visnyevszkij Nemzeti Orvosi Kutatóközpont Fejlett Orvosi Technológiák Központjában.

Az eseményről készült videó szerint a kórházban ápolt Kravcov elvesztette jobb kezét.

Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője a keddi hadijelentést ismertetve sikertelennek minősítette az ukrán hadseregnek a donyecki régió déli részén és Zaporizzsjában, valamint és Donyeck környékén indított támadásait. 

Az orosz parlament alsóháza megszavazta azt a törvénytervezetet, amely hatályba lépése után lehetővé teszi majd a nem súlyos bűncselekményért elítélt személyek szerződtetését az orosz hadseregbe.

Az eljárás mozgósítás, hadiállapot és háború idején lesz alkalmazható, önkéntes alapon. A készülő jogszabály alapján korlátozottan munkaképes emberek is köthetnek majd szerződést a fegyveres erőkkel.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A nagy igyekezetében elvesztette a karját. Azóta már valószínüleg a fejét is. Az is hülye aki ezeknek valamit is elhisz. Meg az mti-nek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A nagy igyekezetében elvesztette a karját. Azóta már valószínüleg a fejét is. Az is hülye aki ezeknek valamit is elhisz. Meg az mti-nek.
human
Nem hinném, hogy elfogytak volna az orosz katonák, de fogynak.
Eddig használták a hivatásos állomány egy részét, majd besorozták a falvak, kistelepülések tartalékosait. Ezzel párhuzamosan a Wagner katonáit is használták amiben eddig is voltak válogatott börtöntöltelékek. Van még honnan besorozni katonát. Például a középosztálytól. Viszont Putyin is tudja, hogy ez már veszélyes. Az ő halálukat már nem tudja elsunnyogni. Azért onnan szed katonát ahonnan még tud mielőtt a középosztályhoz nyúlna.
Eladott Ország
@Sakk Matt: ma, 19:18 ♦ oroszul ; fiatalember. молодой человек, (molodoj cselovek).
Fiatalság, молодость. „Gorkaja molodoszty”, vagyis a KESERŰ IFJÚSÁG.
Eladott Ország
Meglátta egy ukrán drón, ahogy erkölcsileg moslék orosz katonák agyonlövik 7 menekülő bajtársukat. Már tavaly lehetett hallani arról, hogy záróegységeket állít fel az orosz hadvezetés, mert nem akarnak harcolni a katonáik, amin nem csodálkozom. ( video)
twitter.com/i/status/1668669435178102785
Sakk Matt
@Eladott Ország: Ennyi még megmaradt nekem is..költői volt a kérdés ;)
izéke
ez a félkarú rabló új szinonímája
izéke
Az oroszok soroznak,a magyarok Sorosoznak,a kutya ugat,a karaván halad.
szaboria1
A rabok meg semmi perc alatt megfognak szökni.
csak úgy....
@Shikari: tibike,te csak egy szervilis elmebeteg!
csak úgy....
@m73: elmebetegeknek szoktak lenni hülye ötletei és @Shikari: nagyon az!
ómió
Puttyinék már ezt is megtehetik? Akkor, "ukránék" nem erőltetik túl őket!
csak úgy....
@Philip Marlowe: mi a faxt kezd egy hadsereg vodka és drogfüggökkel?
a ruszki fiatalok 50 % még katonának is használhatatlan.
teuton
A 14 eveseket mikor küldik a frontra, mint a Hitlerjugendet? Az is akkor volt mar, amikor elfogyott a katona... De az oroszoknal mostmar a rokkantakat is viszik agyutölteleknek, a szerencsetlenek meg a penz miatt vallajak a halalt... Talan az is jobb nekik, mint nyomorogni...
Tunes1106
Tulajdonképpen olcsóbb megoldás mint a sorozás mozgósítás. Tőlünk is lehetne a börtönből fel ajánlás, legalább csökkenne a létszám., Mint ahogy a régi vicc mondta. Támadjuk meg erdélyt cigányokkal, vagy milyenk lesz vagy nem de akkor is nyerünk!
csak úgy....
@Shikari: tibim ,zalacsében nincs egy jó elmeorvos?
csak úgy....
@Shikari: persze a te stádiumodban szerintem neki is beléd törne a bicskája ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.