Nemcsak egyszerű adok-kapok zajlott a Tranziton Márki-Zay Péter és Gulyás Gergely között, de a vita hevében egy ponton érdekes fordulatot vett a szópárbajuk. A saját kereszténységével, konzervativizmusával gyakran kérkedő Márki-Zayból egyszer csak a hisztérikussá váló idegesség miatt kibukott az amerikás liberális LMBTQ-népszerűsítő ideológia. A polgármester nem kevesebbet állított, mint hogy aberrált, aki beleteszi az alaptörvénybe, hogy az apa férfi, az anya nő. „Egy aberrált alaptörvénynek a szerzője le merte írni azt, hogy az apa férfi, az anya nő, egy ilyen aberrált hülyeséget, amit a biológiakönyvből kiszednek. (…) Ki az az aberrált elmebeteg, aki ezt az alaptörvénybe beteszi?”

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Péter!Ne idegeskedj!Látod az Alaptörvényünk a természettudományon alapszik, nem tesz ellentétes állításokat a természet törvényeivel, egyenesen és bátran kimondja amit mindenki tud, hogy az apa férfi az anya az meg nő!Hogy miért kell ezt az Alaptörvénybe bele tenni ?Szerintem a gyengébbek kedvéért, de különben igazad van, mert az sincs az Alaptörvényben, hogy a föld nem lapos, és hogy forog.Pedig ha ezek nincsenek az Alaptörvénybe akkor ezeket tételeket nem kell elfogadnunk, vitathatjuk vég nélkül , talán egyszer valaki elfárad és abban hagyja.
NKF
Hát ettől a hülye fasztól kiver a víz! Ez a köcsög akart miniszterelnök lenni?
Ilyen buznyák pártot alapít! Igaz mostanában minden bukott seggfej pártot alapít!
nemkati
@durbincs: Nem.
Viszont annak az IQ szintnek, amiről gyakran írsz, te mélyen alatta vagy, már a negatív tartományban. Ha egy kicsit több lenne, talán fel tudnád fogni, hogy mit olvasol, de így nem csodálkozom.

Ugyanis Márki-Zay nem azt mondta, hogy aberrált az, aki leírja, hogy az apa férfi, az anya nő, hanem azt, hogy az az aberrált, aki ezt beleírja az alaptörvényébe. Persze lehet, hogy az olyan értelmi szinten levők kedvéért írták bele, mint te is vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.