Az Oroszország elleni uniós szankciókból következik az autók tiltása. Ezek betartatása alól pedig nem lehet kibújni, mivel részét képzik az uniós jogszabályoknak.

Sorban tiltják ki az orosz autókat az uniós országok – Hamarosan Magyarországnak is így kell tennie

Illusztráció: Pixabay.com

Immáron öt, Oroszországgal szomszédos ország jelentette be, hogy nem engedi be az orosz rendszámú autókat a határaikon – írja az Index.hu. Legutóbb Lengyelország döntött így, de a lengyel döntést csak néhány nappal előzte meg hogy Észtország, Finnország, Lettország és Litvánia is kitiltotta az orosz rendszámú autókat.

A döntések mögött egy új, az Európai Bizottság által kibocsátott irányelv áll.

Az Európai Bizottság szeptember elején frissítette az irányelveit, melyek segítenek értelmezni az Oroszország elleni eddig hozott 11 szankciós csomagot, vagyis a háttér már eddig is adott volt az orosz autók tiltására. Ezt Daniel Ferrie, az Európai Bizottság szóvivője is megerősítette egy sajtótájékoztatón, hozzátéve:

Mivel a szankciók részét képzik az uniós jogszabályoknak, ezért azt mindegyik tagállamnak végre kell hajtania.

Azaz a jelenlegi öt ország után más tagállamoktól is várható, hogy a közeljövőben bejelentik az erre vonatkozó tilalmat, vagy csak csendben végrehajtják a minden tagállam számára kötelező szankciót.

Forrás: Index.hu
Fotó: Pixabay.com

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@KisTehen: @Shikari: Új cumit kaphat a gazdaállatoitok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@KisTehen: @Shikari: Új cumit kaphat a gazdaállatoitok.
jesz
húúúú...már azt hittem vihetem az 1.6 os ladámat unijón kívülre...de nem, csak ha a rendszáma orosz..akkor szarok az egész marhaságra.
Péter2
@Shikari: Márt megint átlépett benneteket Brüsszel , ugyanis a környező országok megteszik , nektek már nem is kell ! Látod így kerülnek ki titeket ! Nektek csak elviekben kell betartanotok , mert vajdátok az a többgenerációs bevándorló roma család sarja orbán ratifikálta az orosz haverjaitok elleni brüsszeli szankciókat , ha megszegitek bünti jár !
csak úgy....
@KisTehen: @Shikari: @Philip Marlowe: nektek még mindíg a benzinfaló elektronyos zsigulitok van ? :) - persze nektek putyin tonkol... ;)
tibim,te csak magadat szopatod szét...,te állítólagos mi a tököm nem volt buta faß! :) - töletek lassan már 0rbán is sírógörcsöt kap,persze ö csinált belöletek idiótát, akkor meg élveznie kéne benneteket... :)
ti már a fidesznek is cikik, túl szaros a nyelvetek!
Sakk Matt
@Philip Marlowe: "Egyre több ország dönt úgy, hogy kitiltja az orosz rendszámmal rendelkező, Oroszországban bejegyzett autókat..."
Qqberci
@Philip Marlowe: Olvasni szox-e?...

"nem engedi be az orosz rendszámú autókat a határaikon"
Péter2
@Shikari: Már nem sokáig vétóztok , mert megszűnik hamarosan az 1 országos vétó , de hiába vétóztatok , valahogy mind megoldották másképpen , a vétótok miatt meg a magyar lakosságot érik károk , ha nem vettétek volna észre , amúgy is nemsokára kikerültök az unió gazdasági fősodrából , akkor már maradnotok sem igen kell ! Tudod az unió volt Magyarország belépése előtt is , és a kilépésetek után is lesz, erre mérget vehettek , sőt jobb lesz ! Már rájöttek a mesterterveitekre , hogy orosz és kína érdekei miatt akartátok szétzilálni a többi szélsőjobbal összefogva az uniót , de rájöttek és itt véget is ért a történetetek ,nem véletlen nem veszik fel a törököket ott több ok is van , vagy a szerbeket , pedig a fidesz , hogy erőlteti , hogy vegyék fel őket , hogy nem teszik ezeknek a fő oka , hogy a gazdátok fals nézeteinek nem engednek teret , már nem hagyja az uniós országok Brüsszelbe delegált képviselőinek igen nagy többsége , hogy bármilyen formában is ártsanak nekik a szélsőségek idegen érdekeket képviselve ! Hát így jártatok !
csak úgy....
ugyan itt, orosz rendszámos volga eladó ! -ezek a genyák képesek arra,hogy a mondataimból kivegyenek és betegyenek helyette betüket !? : ) ök így harcolnak ellenem? - ezt is megértem, ellenség lettem..., persze ha valaki nyomon követti az elmebeteg shikarit, akkor magyarországon még minden lehetséges ha valóban csak az elmebetegek jutnak 0rbáni kegybe!
simmering73
@Shikari: Nektek van kuss. Amíg nincs huxit (HAHAHA), pofa lapos.
Aki Én
@Philip Marlowe: az orosz rendszámú autókról van szó, te agyhalott. Fasza példája annak, mennyit értesz meg egy-egy hírből.
Azért elég szépen megvilágítod képességeidet. De hova a faszba nyomulsz, hogy nem szégyelled magad?
csak úgy....
@Shikari: 20:31 tibim ,töled max tetveket kaphatnának az említettek, de ök nem mennek és nem is engednek téged a közelükbe! :) tibim,te egy született buta szutyok!
pultosjocó
@Philip Marlowe: te isten barma...az orosz rendszámú autókat, nem az orosz gyártmányút...!...ismét bizonyítottad a fidesztábor értelmi szintjét...
Aki Én
@Philip Marlowe: Szerintem azt jelenti egy ostoba majom, hogy már magadat is kineveted ezzel a gyermeteg jellel.
Ettől még igencsak buta vagy :D
Aki Én
@Philip Marlowe: ...zsigulli, mi balfasz...? :D
Jesszusom, még te beszélsz értelemről.
Hogy te mekkora buta lúzer vagy. Igazi fideszes :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.