„Fájdalmas esemény" – összegezte a lengyel püspök, hogy múlt héten egyik papja nem engedte be a mentőket a parókiára, ahol éppen szexpartit tartott, és rosszul lett egy férfi prostituált

Szexpartit tartott a pap, rosszul lett az egyik résztvevő, de a szervező atya megijedt és nem engedte be a mentőt

Illusztráció: 123rf.com

„Elnézést kérek mindazoktól, akiket érintett és elszomorított, vagy akár megbotránkoztatott a helyzet. Imádkozzunk a botrányos cselekedetet elkövető testvérünk megtéréséért” – írta levelében Grzegorz Kaszak, Sosnowiec egyházmegye lengyel püspöke, a „Dąbrowa Górnicza-i fájdalmas eseményre" reagálva.

Az egyházi vezető azután adta ki levelét, hogy múlt héten botrány rázta meg az egyházmegyéjét. A dél-lengyel Dąbrowa Górnicza városának parókiáján szexpartit rendezett az egyik pap. Az összejövetel viszont annyira vad irányt vett, hogy a meghívott férfi prostituált egyszer csak elájult.

A helyszínre megérkeztek a mentők, őket azonban először nem engedték be a parókia területére. A mentők kihívták a rendőröket, akiknek segítségével végül be tudtak menni az ájult férfiért.

A hatóságok eljárást indítottak az ügyben, mert a törvény bűncselekménynek tekinti, ha valaki nem nyújt segítséget egy egészségügyi vészhelyzetben lévő személynek. Akár három évnyi szabadságvesztés is kiszabható ilyen esetben.

A katolikus kúria megerősítette, hogy hatósági beavatkozás történt a területén. Pár nappal később pedig bejelentette, hogy a parti házigazdáját, Tomasz Z. papot az ügy tisztázásáig minden feladata alól felmentették.

A Niedziela című katolikus magazin is kiadott egy közleményt, miszerint felfüggesztik az együttműködést Tomasz Z.-vel, aki korábban egyházmegyei főszerkesztőjük volt.

Forrás: 444.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
nem értem mi a baj. egy pap, férfi prostit fogad. ez OTT természetes. ja hogy elájult. mélyre tolta a torkost. ha beengedi a mentőt, nincs hír.
jáger laszló
A pap is ember,még ha gyakran nem a helyes úton jár megtévedt bárányként
csak ennyi
barátilag
J.L.
túszulejtettország
Gratula! Gondolom előbb-utóbb a magyar-lengyel barátság jegyében ide is begyűrűzik ez a nemes cselekedet.Javaslom
a csatorna akrobata szajerjucit fővédnöknek. A hívek meg hagy kapkodják duplán a levegőt.
vacsi
"Imádkozzunk a botrányos cselekedetet elkövető testvérünk megtéréséért” – írta levelében Grzegorz Kaszak, Sosnowiec egyházmegye lengyel püspöke, " - ez tetszik a legjobban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.