Míg az ukrán elnök folyamatos pénzügyi és katonai támogatásokért lobbizott, addig felesége a Cartier luxusmárka New York-i üzletébe ment vásárolni. A bolt egyik volt alkalmazottja Instagram-oldalán számolt be Zelenszkij feleségével való találkozásáról.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Már tegnap a mandiner is írta. Egy kirúgott eladó elmondása alapján, hogy lehet el hinni?
Ugyanis tuti, hogy nem egyedül ment be az üzletbe ilyenkor a protokoll szerint csak az üzletvezetőjével tárgyalna
irodájában nem az eladó térben.
kereső
Most akkor költött, vagy nem költött? Mert az, hogy költhetett!!! feltételes mód. Bár a berakott "Cartier" számla 2023 szeptember 22.-i keltezésú, de azon a napon Zelenszkij elnök és felesége már Kanadában tartózkodott- Ottawában fogadta őket Trudeau kormányfő.
index.hu/kulfold/2023/09/22/haboru-orosz-ukran-konfliktus-kijev-moszkva-vlagyimir-putyin-volodimir-zelenszkij-nato-eu/zelenszkij-mar-el-is-hagyta-washingtont-egy-masik-orszagban-tunt-fel/

Már tegnap iis hir volt- akkor is fake news volt, ma is az. Bár orbán médiája próbálkozik a hazugság terjesztésével, mert el kell áztatni az ukrajnai elnököt.Komolyan mondom, már nagyon utálom ezt a hazug médiabirodalmat.
kereső
Azért tegnapról mára, már szintet léptek. Tegnap még a "feltételes mód" volt a divat- ma meg már tény.
Hiába no, hazug embernek(orbán) hazug a médiája.

www.pravda.com.ua/eng/news/2023/10/5/7422752/
lampa laz
magyar nemzet kuka nyomtatványából ered a cikk, azt vette át ez a vasárnapnak nevezett oldal is. Az orosz dezinfortmáció hálózat amerikában is jól működik a trampli hívei között. Ilyenkor a hülye fideszesek híznak a baromságtól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.