Szerinte a 691 milliós támogatásból jutott a terrorszervezetnek is.

A fideszes Gál Kingának erős a gyanúja, hogy az EU támogatta a HamásztOdd ANDERSEN / AFP

Erős a gyanú, hogy a Brüsszel által a palesztinoknak nyújtott összesen 691 millió eurónyi támogatásból nagy arányban juthatott a Hamász terrorszervezetnek is – mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselője szombaton a pártja Facebook-oldalán megosztott videójában.

Gál a videóban megdöbbentőnek nevezte ezt a hírt, hangsúlyozva, terrorszervezetek támogatása szöges ellentétben áll minden alapvető emberi normával, és joggal háborít fel minden jóérzésű európai embert.

Hozzátette: ahogy azt nemzetközi lapok megírták, elképzelhető, hogy a vízhálózati fejlesztésekre szánt milliókat végül bomba- és rakétagyártásra fordíthatták a Hamász emberei.

Ezt Brüsszelnek azonnal tisztáznia kell

– jelentette ki a politikus, hozzátéve, hogy ezért támogatják a magyar biztos, Várhelyi Olivér javaslatát, miszerint a Palesztin Hatóságnak folyósított minden támogatást azonnal le kell állítani és mindenre kiterjedő, alapos vizsgálat kell az eddig kiutalt támogatásokról.

Brüsszelnek ebben a helyzetben nem szabad titkolóznia. Nem engedhetjük, hogy akár egy eurocent is terroristáknál landoljon, mert a Hamász szörnyű terrorja nem ismétlődhet meg

– közölte Gál.

Forrás: MTI

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Eladott Ország: 14.11

Amíg a saját bőrén nem tapasztalja, addig beszélhetünk.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 13.50

Az ellentmondások sosem zavarták a fideszt. És az az igazság, hogy már annyi van belőlük, hogy sasszem kell ahhoz, hogy észrevegyük a legújabbakat.
Szerencsére, neked, van! :)
ómió
@Eladott Ország: Akik itt egymillió magyar munkavállalót elűztek, azok a számunkra a "rothadó kapitalizmus" mögött 50 év lemaradást "kivívó" tetvesbolsi "tezsvíreid" voltak, a több, mint 40 éves "magasabbreendű társadalmukkal", amiért nem nyugatról járnak ide dolgozni, hanem pont fordítva! Tetvesbolsi agyhúgyköved ennyit nem tesz számodra megérthetővé!? Ideje lenne már innét elhúznod, szarfaszú, ha az ország további iparosításától ellene uszítva van csak hazudoznivalód!
ómió
@Aki Én: Ha az elmeosztályi fekhelyedről nézed, mindent "ferdén látsz"!?
Dr. Proktor
Nekem meg erős a gyanúm hogy Gál Kinga előrejutása a grazi rendelő várószobájában alapozódott meg...
Amúgy nagy volt ott a tumultus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.