Szerinte a 691 milliós támogatásból jutott a terrorszervezetnek is.

A fideszes Gál Kingának erős a gyanúja, hogy az EU támogatta a HamásztOdd ANDERSEN / AFP

Erős a gyanú, hogy a Brüsszel által a palesztinoknak nyújtott összesen 691 millió eurónyi támogatásból nagy arányban juthatott a Hamász terrorszervezetnek is – mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti képviselője szombaton a pártja Facebook-oldalán megosztott videójában.

Gál a videóban megdöbbentőnek nevezte ezt a hírt, hangsúlyozva, terrorszervezetek támogatása szöges ellentétben áll minden alapvető emberi normával, és joggal háborít fel minden jóérzésű európai embert.

Hozzátette: ahogy azt nemzetközi lapok megírták, elképzelhető, hogy a vízhálózati fejlesztésekre szánt milliókat végül bomba- és rakétagyártásra fordíthatták a Hamász emberei.

Ezt Brüsszelnek azonnal tisztáznia kell

– jelentette ki a politikus, hozzátéve, hogy ezért támogatják a magyar biztos, Várhelyi Olivér javaslatát, miszerint a Palesztin Hatóságnak folyósított minden támogatást azonnal le kell állítani és mindenre kiterjedő, alapos vizsgálat kell az eddig kiutalt támogatásokról.

Brüsszelnek ebben a helyzetben nem szabad titkolóznia. Nem engedhetjük, hogy akár egy eurocent is terroristáknál landoljon, mert a Hamász szörnyű terrorja nem ismétlődhet meg

– közölte Gál.

Forrás: MTI

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Pontosan olyan ez, mint a fidesz támogatása oroszországgal. Árulók nem csak a fideszben vannak...
Menőmanó
Mások szerint meg Putyin Putyin van benne az Izrael elleni támadásban. Én ezt jobban elhiszem, mert Putyinnak érdeke, hogy elterelje a figyelmet az ukrán háborúról. Az eu-nak nem érdeke egyik háború sem
index.hu/kulfold/2023/10/13/terror-izraelben-vlagyimir-putyin-iran-oroszorszag-wagner-csoport-haboru/
kulabombaafityiszre
Azt azért nem olvastam a cikkben,hogy ez a gál nevü megélhetési asszonyság lemondott volna mert nem akar tagja lenni egy hamasz támogató szervezetnek.Szóval kicsit büdös ez az óbágatás gál asszonyság.
Yoda69
Szerintem meg orban tamogatta a hamaszt a ruszkikon es iranon keresztul.
Eladott Ország
Gál Kinga (édes Erdélyből betelepült) megtestesíti tökéletesen az engedelmes droidot csak a fogyasztása minden szempontból igen nagy. Semmi baj, mi majd továbbra is szponzoráljuk brüsszeli luxusát és a PhD-fokozat megszerzését a kieli Christian Albrechts Egyetemen, de nem lennék meglepve ha őt is elkapnák egy ereszcsatornán droggal a hátizsákjában. Egy biztos, Kingácska benne van a legtenyérbemászóbb pofájú fideszes Top10-ben. Búgócsiga legyek, ha ez a Miss. Disznósajt nem Németh Szilárd eltitkolt gyereke. Ágál’ a Kinga. Gál Kinga azzal vág vissza Brüsszelnek, hogy felveszi tőlük a pénzt. Ott több kárt tud okozni az országnak. Önként választja a tetves gyerek szerepét, vagy ismer egy privát klubot, ahol faxán csúszik az eresz. A helyében nem az ereszen menekülnék majd a buliból. Józsi helyett ő a főnök.
Eladott Ország
Korlátozott számban ugyan de még előrendelhetők karácsonyra Gál Kingás erotikus naptárak, aki még hezitál itt egy kis kedvcsináló:
uploads.disquscdn.com/images/aaf5fb1157c9fcb74e4650e5362a7783b2addb2da57d0c02374625e4b8a903ca.png?w=800&h=270
Csere Kiszel Tünde naptárra érdekel? - Ez a Hoppál parókában? - Nem vagyok perverz. Izzad mint vak leszbi a halpiacon. Olyan egészséges hogy majd kicsattan! Azt is akartam írni, hogy olyan egészséges mint a makk! Nagy előnye , hogy szereti a makkot és nem „fogaz”. NERotikus És egyébként is hagyjuk meg a szegzualitást' a nyugat ópiumának. Észrevettem, hogy idővel MINDEN fideszes arca eltorzul, valószínűleg a folyamatos hazudozás ül ki az arcvonásaikra és a testük különböző pontjain gyülemlik fel. Még azoknál is, akik viszonylag jóképűen, ill. csinosan kezdték a pályafutásukat. No nem Gál Kingára és Németh Szilárdra gondolok. Schmidt Máriához képest elég szép fűszál...virágszál.
Eladott Ország
@simmering73: Gál Kingát agyi kapacitásban és esztétikumban egy fikusz is veri. - Ezért tartok én a nappalim sarkában fikuszt, és nem Gál Kingát. Látszanak rajta az idő vasfogának és a rettenetes brüsszeli napoknak a nyomai. Vagy csak jó a menza. Szerintem a brüsszeli szankciók miatt néz ki ilyen szarul, vagy a permenens osztályharcan, zsirba öltözött. "Gál Kinga végül megemlítette, hogy ideológiai okokból tagállamokat különböztetnek meg " Amit a fideszesek ideológiának neveznek az máshol lopás. Az új tudomány neve: Addideológia! De jár hozzá rács is.
uploads.disquscdn.com/images/2f118b6f7dc3c15b1854337f3d4fd64447f3e735fd299670219644efd2a2472f.jpg?w=800&h=307
Miről beszél ez a muff? Ezeknek mindehol csak a hazugság folyik a gambájukon?
kereső
Gál Kinga úgy beszél mintha 2004 óta nem Brüsszelben tengetné az életét a családjával együtt. Mintha ő nem az EP képviselője lenne 2004 óta folyamatosan, hanem valami kivülálló, különálló lény. Na, de ezen miért is ütközöm meg, hiszen orbán , varga művésznő és a többi fideSS okosa mind igy beszél. Mintha orbán nem ülne ott az ET-ben- az Eu legfőbb jogalkotó, és döntéshozó szervezetében.
Nem mellesleg Gál Kinga , ahelyett, hogy ezt a problémát- mert ez ez- hiszen 2007 óta a hamasz megszállta a palesztin állam gázai részét(Cisz Jordániát nem!!!), ez előfordulhatott, ha a hivatalos palesztin állami szervek összejátszottak az uralkodó hamasszal- miért nem az EP-ben teszi fel a kérdést? Nem ér rá?? Egyszerúbb igy tenni, a partvonalról bekiabálni, mint orbán.
Sakk Matt
@Őrnagy: Nem hinném, ez csupán ténymegállapítás.
libellle
Inkább ti a putintörpével együtt. Ugyhogy ebben is veres a kezetek. Elmehaborodott.
Eladott Ország
Kinga' bárány, benga' farkas. Milyen izoláltan létezhetnek ott ezek a véglények. Ez a lény ráadásul nem is egy mezei EP képviselő, hanem az állampárt alelnöke, kubatov pacalszilárd és kósalala társaságában. Erre mondják, hogy összefújta a szél a szemetet. Ez a "baltaarcú" nertehén érdemben még soha nem nyilatkozott, ellenben fülig szerelmes az ő Viktorába. Góg és Demagóg fia vagyok én! Kinga, Kinga hasonlítasz a vadászra ami csak egy dologért jár a medvéhez. inkább egy Idiótakósa idézetet szúrnék ide tisztelet nélkül, ha szabad: " nem tudna olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni? "... ha ezt meglátják Brüsszelben, azt kérdik egymástól a képvislők, hogy ilyenek a magyarok, pedig ez csak román import? Lesz mit eltakarítani ezek után , bárki is következik utánuk . 30 év minimum , mire utolérjük 2010 - et . Pedig akkor sem volt itt kánaán. Gál Kingának 4 gyereke van, de sztem' már pókhálós a pinkódja. Erről mindig a vicc jut eszembe, amikor egy ronda nő megy be a boltba 2 gyerekkel, a biztonsági őr meg mondja neki, hogy hát de szép ikrek, mire a nő, nem látja, hogy nem ikrek? Erre az őr válaszol, hát látni láttam, csak nem akartam elhinni, hogy magát valaki 2x is megdugta. Ezeket a fidesznyik csicskapapagájokat csak a mellébeszélésre és a kormányzati propagandapanelek ismételgetésére tanították be. Ennél még nagyfater mangalicái is jobban néztek ki. Ez kicsit emlékeztet magamra! Amikor letolt gatyával lehajolok a tükör előtt és megtekintem magam a lábam között!
uploads.disquscdn.com/images/2d569af02b2a4ad5a90921ac19f5f7165ce3d726bd66dce38e31a5a2960e99ee.jpg?w=800&h=704
namihami
A fideszes Gál Kinga szerint...
Hát igen, a fideszes Gál Kinga szerint...
Ennyi...
mekkelek
Szerintem meg minden fideszes elmebeteg…
jesz
a szarkeverő, semmitérő Brüsszel persze hogy támogat mindent...csak kavarodás legyen.
ómió
Hát, ha ide tessékeli a migráncsait, miért ne támogatná a terroristáit is!?
Lepényleső
Vélhetően előbb lesz eme vád tisztázva,
minthogy országunkba évek alatt hová lett az EU támogatások több ezer millió € - ja?
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:30 ☻ Nem! Ezek nem migránsok! Ezek Orbán éhező nyomorgó magyarjai. Ételosztás ! Éhes ember "előre" megy nem hátra ! Orbán: a nép mögöttem áll. Csiliárdokat meg szórja más országokba! Ezt miért nem plakátolják ki?!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272665448_1633029397043110_265741423992995370_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=ypHuNAVBZF8AX8PL-Yr&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBMYDbg97KdaSPeXwXAw-Xe48GqJp4QDwaMyzB7jVfkjg&oe=652FE550
szaboria1
@csak úgy...: Inkább kokós a Tompikával együtt.
Nyírfa
1. kérdés: A Néppárt hogyan tűrheti meg a soraiban a kdnp-t?
2. " : Kingusról már nem mernek képet közölni? :)
Nyírfa
Jut eszembe: ezért a gyanú-vádért Gált felfüggesztheti az EP.
Pálinkás Pál
ó...ez a büdös román qrva...kormányváltás után lecsukni..!
kereső
@Nyírfa: az EP nem. Az uniós testületeknek- az EP-nek nincs ilyen joga a választott képviselőkkel szemben. Azt csak az az ország teheti meg, ahonnan a választott képviselő az EP tagja lett. Népképviselet ugyebár...
nejlontacskó
Gál Kinga, Németh Szilárd női megfelelője!
Ennyit kell róla tudni, és ekként is lehet és kell is kezelni!
Az Ördög Ügyvédje
@durbincs: Tévedés! @T-Boly: már nem él!!! Helyette van: @utánam a vízözön: !!!
ómió
@Eladott Ország: Bekómáltál, idióta!? Az Unióról volt szó! Nálunk mióta hazudtok migráncsokat!? Amióta már a leendő vendégmunkást se bírjátok megkülönböztetni a migráncsaitoktól!?
CsipkeRózsa
Magyarország is támogatja a Hamaszt, hiszen mi is tagország vagyunk, a költségvetés által.
Eladott Ország
Te idióta gerinctelen NERqrva. A múlt hónapban még Horthyt méltattuk, mos meg mi vagyunk Izrael leghűbb támogatói.
twitter.com/LszlKov44051697/status/1713583477273088326/photo/1
Eladott Ország
@ómió: ma, 13:37 ☻ A román cigányod, elűzött több mint egymillió magyar munkavállalót, akik a Lajtán túl dolgoznak! 200 ezer nettóért nem fognak dolgozni Kinának a magyarok, akik ráadásul még a hasznot is kilapátolják az országból, a környezetszennyezésről, rákos megbetegedésről nem is beszélve!
Nyírfa
@Eladott Ország: 14.11

Amíg a saját bőrén nem tapasztalja, addig beszélhetünk.
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 13.50

Az ellentmondások sosem zavarták a fideszt. És az az igazság, hogy már annyi van belőlük, hogy sasszem kell ahhoz, hogy észrevegyük a legújabbakat.
Szerencsére, neked, van! :)
ómió
@Eladott Ország: Akik itt egymillió magyar munkavállalót elűztek, azok a számunkra a "rothadó kapitalizmus" mögött 50 év lemaradást "kivívó" tetvesbolsi "tezsvíreid" voltak, a több, mint 40 éves "magasabbreendű társadalmukkal", amiért nem nyugatról járnak ide dolgozni, hanem pont fordítva! Tetvesbolsi agyhúgyköved ennyit nem tesz számodra megérthetővé!? Ideje lenne már innét elhúznod, szarfaszú, ha az ország további iparosításától ellene uszítva van csak hazudoznivalód!
ómió
@Aki Én: Ha az elmeosztályi fekhelyedről nézed, mindent "ferdén látsz"!?
Dr. Proktor
Nekem meg erős a gyanúm hogy Gál Kinga előrejutása a grazi rendelő várószobájában alapozódott meg...
Amúgy nagy volt ott a tumultus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.