Újabb bizonyítékokat tett közé az izraeli hadsereg (IDF) az Iszlám Dzsihád felelősségéről a gázai kórház robbanásban.

Terroristák hibás rakétája ölt meg több száz embert a gázai kórházban – saját magukat buktatták le

A terroristák saját népüket gyilkolták. Forrás: Youtube

Az IDF szóvivője nyilvánosságra hozott több, a terroristák között kedd este, a gázai Al-Ahli kórház melletti robbanás után lehallgatott beszélgetést – írja az MTI. Ezek szerint a Hamász tudott az Iszlám Dzsihád felelősségéről, és szándékosan állította, hogy Izrael bombázta a kórházat.

A telefonbeszélgetések mellett a robbanás videófelvételei is az izraeli álláspontot látszanak alátámasztani. Nem csak az izraeli légifelvételeken, hanem az Al-Dzsazíra pánarab hírcsatorna felvételein is látszik, hogy rakéta zuhant a kórházra, amelyet nem a levegőből indítottak.

A szóvivő szerint bizonyító értékűek a kórház környékéről készült légi fényképfelvételek is, melyek a becsapódás előtt és után készültek. A bombák ugyanis krátert hoznak létre, s ilyen nincs a kórháznál, és az izraeli légicsapások rombolást okoznak a környező épületekben, de ezúttal ez sem történt meg.

"A Hamász tudta, hogy az Iszlám Dzsihád a felelős, ezért kampányt indított"- mondta Daniel Hagari szerda reggel az elfogott telefonbeszélgetések alapján. "Sok sajtóorgánum azonnal továbbadta a Hamász ellenőrizetlen állításait, hazugságait. Szeretnék valamit világossá tenni: nem lehet olyan gyorsan megérteni, hogy mi történt, mint ahogy a Hamász kijelentette, hogy tudja" – tette hozzá a szóvivő.

"- Először látunk rakétát így becsapódni, ezért mondjuk, hogy az Iszlám Dzsihádé volt.

- Micsoda?

- Azt mondják, a Dzsihádé volt.

- A miénk?

- Úgy tűnik!

- Ki mondja?

- Azt mondják a lövedék srapneleiből, hogy ez helyi gyártmány, nem olyan, mint az izraeli rakéták repeszei" – hangzik el a többi között az elfogott hangfelvételeken.

A Hamász által vezetett gázai egészségügyi minisztérium kezdetben azt közölte, hogy legalább 500 embert öltek meg, de később ezt a számot 200 és 300 közé módosították.

Izrael több óra elteltével, a légierő repülési adatainak elemzése után, s a robbanásról készült felvételek tanulmányozását, s bizonyítékok gyűjtését követően, a történtek kivizsgálása után jelentette meg álláspontját, miszerint az Iszlám Dzsihád "hibás", vagyis izraeli településekig el sem jutó, még az övezetben felrobbant rakétája okozta a tragédiát a gázai kórházban.

Forrás: MTI
Fotó: Youtube

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zenebohóc
Jézus elmegy a rómaiakhoz.
- Hoztam nektek parancsolatokat!
- Minek az nekünk? Mire jó az?
- Hát például: Ne ölj!
- Áááááááááááá! Meghibbantál? Mi abból élünk!
Tudomásul veszi, majd útrakél, s azaraboknál köt ki:
- Hoztam nektek parancsoaltokat!
- Mi akar az lenni?
- Hát például: Ne lopj!
- Ááááááááááááááá! Bolond vagy te! Mi abból élünk!
Továbbmegy szó nélkül, majd a zsidóknál köt ki:
- Hoztam nektek parancsolatokat!
- S mibe kerül az nekünk?
- Ingyen adom...
- Óóóóóóóóóó, akkor adjál mindjárt 10-et!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
@pultosjocó: És ez miért érdekes?

- az arab egy buta, lusta, követelőző nép, van valamije az alaak agbáron kívül?
- a zsidó nép aktív, értelmes, jóravaló fajzat. Kicsit buggyant a vallásával.

Az arab meg nagyon. Miért próbálod összemosni őket? Hasonlítanak egymáshoz mint egyik tojás a másik létrához. Arab vagy tán?

Az arabok túlszaporodtak, ez a másik bajuk.
pultosjocó
@Peller Anikó: tényeket közlök, az arab megközelítésed igaz, a zsidó meg 80 éve parazitaként függ az embereken...egyik népcsoport sem a kedvencem...
csak úgy....
ruszki III. osztájú rakéta lehetett..., a selejt bosszúja!
izéke
@pultosjocó: szerintem inkább te vagy parazita,hány zsidót tartasz el akik rajtad csüngnek?
zenebohóc
Jézus elmegy a rómaiakhoz.
- Hoztam nektek parancsolatokat!
- Minek az nekünk? Mire jó az?
- Hát például: Ne ölj!
- Áááááááááááá! Meghibbantál? Mi abból élünk!
Tudomásul veszi, majd útrakél, s azaraboknál köt ki:
- Hoztam nektek parancsoaltokat!
- Mi akar az lenni?
- Hát például: Ne lopj!
- Ááááááááááááááá! Bolond vagy te! Mi abból élünk!
Továbbmegy szó nélkül, majd a zsidóknál köt ki:
- Hoztam nektek parancsolatokat!
- S mibe kerül az nekünk?
- Ingyen adom...
- Óóóóóóóóóó, akkor adjál mindjárt 10-et!
pultosjocó
@izéke: csak nem te is kipás vagy..? ..nyolcvan éve háborús kárpótlásért ajvékolnak...
Peller Anikó
@pultosjocó: Hökk. Most meghökkentem. Ezt hogy érted, hogy a zsidó nép parazita??

Talán úgy, hogy az Eúnió tartja el őket mint az orbán családot?
Vagy valaki máson élősködnek például amerikán? Az oroszokon? Kínán? A négereken? Kin?

Vagy csak üzletelnek ahogy mindenki más ad vesz? Nem értelek.
ittott
mocskos zsidók hazudtak mindig. most miért mondanának igazat?
pultosjocó
@Peller Anikó: dehogynem értesz...először is 47- ben kaptak egy országot, amit csak úgy elvettek másoktól...de nem érdekes, te úgy gondolod,én máshogy...ja..és a modern izrael most azt csinálja az arabokkal ,amit velük tettek a múlt század 20-30 -as éveiben-...
CsipkeRózsa
@ittott: Hány zsidóval beszéltél életedben?
jáger laszló
Nem biztos ,de lehet
Ugyanis a zsidók ezt mondják
ők pedig soxor nem hazudnak!!!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
@pultosjocó: Javasolom olvass történelmet- és akkor rájössz, hogy nem minden úgy van, ahogyan gondolod- nem vettek el semmit senkitől- 1948-ig angol fennhatóság volt azon a területen, amelyen most az izraeli állam, és a palesztin állam létezik. Ja, hogy nem tudtad- önálló államuk van a palesztinoknak(ilyen népet egyébként nem ismer a történelem- csak éppen az aza rab népcsoport felvette annak a területnek a nevét, ahol élnek).
Izrael biztosit mu nkát azon palesztinoknak , akik hajlandóak dolgozni. Izrael biztosit vizet, áramot, üzemanyagot-és nagyon sokszor eü. ellátást a palesztinoknak. Nem kér semmit cserébe érte, csak azt hogy hagyják élni! Na, de az nem megy...
pultosjocó
@kereső: látom nyomod a propagandadumát...hogy az angoloké volt, rendben, kétezer éve meg a rómaiaké...és izrael egy ugyanúgy csinált ország, ahogy " palesztína "..mellesleg a palesztín állam nem jött létre,pedig arra is volt ENSZ határozat,...de mint mondtam, mindkettő semita nép, egyik sem érdekel, saját belügyük...
kereső
@pultosjocó: 2005 óta van Palesztin állam- igaz két részből áll: Gázai övezet- ahonnan 2005-ben azokkiri izraeli miniszterelnök erővel kitelepitette a zsidókat- és igy az tisztán arab(paleszit lakta) államrész, és Cisz-jordánia(amelyet Izrael a hatnapos háborúban szakajtott el Jordániától). Ez nem propaganda duma, ezek történelmi tények. Itt egyenlőre te nyomod a propaganda dumát, méghozzá elég buta módon, hiszen a hülye náci szlogeneken kivül nem nagyon mondasz mást.
pultosjocó
@kereső: milyen náci szlogen..?...és tényleg...2005 óta van palesztína...?..nem 48 -tól kéne léteznie, mint izraelnek..?..de mondtam,nem érdekel,témát lezártam
Peller Anikó
@pultosjocó: Javagy úgy, ezer éves sérelmek. Szóval tőled vették el az országukat, ezt már értem. És most mit is csinál izráel az arabokkal alla hakkbáár? Legéppuskázza a fesztiválozó, bálozó gyerekeket? Ja nem, azok az arabok voltak ha jól értettem.

Az nem lehet, hogy valami konteó hülyített el téged? Azt tudod, hogy mi is úgy jöttünk be a vaskupolán vagy mia szösz, vereckei kapun mint ők? Csak ők hamarabb ezer évvel mint mi, ezen rugózol? Ez a bűnük?

@ittott: Mit hazudtak legutóbb, ha nem sértelek meg? Talán azt, hogy novemberben jön az Eus pénz? Vagy azt hogyha 300 fölé megy az Euró akkor lemondanak? Vagy hogy akkora vagyona van a bánnak amennyit a vagyonnyilatkozata nyom?
jáger laszló
Miért biztos,hogy a rakéta arab volt!!??
Mert mi ezt már az előbb +mondtuk !!Ergo 1 rakéta 1xre nem lehet 2féle!!
Ez világos nem!!??
Hát ilyen 1XŰ!!
barátilag
J.L.
pultosjocó
@Peller Anikó: ennek melyik részét nem érted..? " nem érdekel,témát lezártam "
Peller Anikó
@jáger laszló: De lehet. Az orrésze amerikai mosógép, a farka orosz, a közepe meg eus vízvezeték. Ja ez három, bocsi.
simmering73
@pultosjocó: "Az izraeli államot 1948. május 14-én alapították meg. Az ország a történelmi Júda és Izrael, ókori zsidó királyságok területén helyezkedik el. Lakóinak nagy része izraelita vallású zsidó, akik a szétszóratás 1850 éve után többnyire a második világháború és az európai holokauszt után vándoroltak vissza a térségbe. A lakosság további jelentős részét arabok alkotják, akik elődei az ókori zsidó államiság megszűnése után települtek be a századok során. A szomszédos államok és Izrael között az 1948-as újjáalapítás óta szinte folyamatosak az összetűzések."
hu.wikipedia.org/wiki/Izrael
zenebohóc
@utánam a vízözön: Szerinted @ittott: is érti???
Aki Én
@zenebohóc: Ez valóban egy elég kamu kép. Mondjuk a lényegen nem változtat.
kereső
Milyen dolog már, hogy egy kórház tőszomszédságában lévő temetőben állaitan fel rakéta kilövő állást? Szándékosan, ha Izrael lövi a katonai létesitményt, akkor a kórházat is óhatatlanul találat érhet. A hamasz vágóhidra hajtja saját állampolgárait- pajzsként maga előtt tarva, mert meg akarja semmisiteni a zsidó államot. Milyen fennkölt "paleszint ügy" iránti elkötelezettség!! És hány ilyen lehet Gázában, hogy lakóházakban fészkelnek, meg iskolák alatti alagutakban.
Csizmás Kond
...hiszem is meg nem is...ilyen konkrétumot akárki tud gyártani.
CsipkeRózsa
Hitetlenkedők,

"Megdöbbentő részletek derültek ki a gázai kórház felrobbantásáról":

"A bizonyítékok között van egy analízis a robbanásról, amely arra utal, hogy nem légicsapás, hanem földi robbanás érte a kórházat – mondta az egyik forrás, aki szerint nem volt olyan kráter, amely bombára utalna. A kiterjedt tűz és a szétszórt törmelék ugyanakkor arra utalnak, hogy a földszintről kiinduló robbanás történhetett.

"EZ AZ ELEMZÉS VOLT AZ EGYIK OLYAN INFORMÁCIÓ, AMELY ALAPJÁN A HÍRSZERZÉS TISZTVISELŐI ARRA AZ ÁLLÁSPONTRA JUTOTTAK, HOGY A KÓRHÁZ ELLENI TÁMADÁST EGY FÉLRESIKERÜLT RAKÉTAKILÖVÉS OKOZTA."
zenebohóc
@Aki Én: IGEN! Az... Többnyire a gyerek nem éli túl! De senki kedvedért nem fogom Photosoppal véresre átrajzolni!
balos
Aki még nem volt arabok közelében az megnyugodhat,hogy sokáig fog élni,hacsak nem ütik el a lakásában a gyorshajtók!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...és ki végezte el az analízist ???...mert ugye aki ilyen olyan utántörtént felvételekből következvényt von le attól nem ajánlatos véleményt kérni...
Yoda69
A mocsok terroristakat, es azokat akik penzelik es tamogatjak oket el kell torolni a vilag szinerol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.