Ezzel szemben Budapesten nem, ezért Európa egyik legnagyobb zsidó közösségének nem kellett az ellenséges arabok elől menekülnie – írta publicisztikájában. Hozzátette, olyan cikkeket keresett az eseményeket követően, amelyek szerint Orbán Viktor talán nem is tévedett a muszlim bevándorlókkal szembeni szkepticizmusával, de nem talált ilyet. A rosszfiúk mindig rosszak maradnak, a jófiúk pedig jók. A következő EU-csúcson majd megint Orbán kapja a pofonokat a médiától, amiért nem akar terrorista szimpatizáns szíriaiakat és afgánokat befogadni – mutatott rá Zimmermann.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""...amiért nem akar terrorista szimpatizáns szíriaiakat és afgánokat befogadni – mutatott rá Zimmermann.""
Nem is kell őket befogadni. Elég, ha eladja nekik a saját zsebre dolgozó letelepedési kötvényeit (amit aztán majd, kamattal, velünk fizettet ki) !
Egyébként, ez a hülye doxa komolyan azt hiszi, hogy a terroristák is úgy jönnek be, mint a migráncsok?!?! Kockáztatva a lebukást vagy a testi épségüket? Van azoknak annyi arab eredetű pénzük, hogy gond nélkül vegyenek Rogán útlevelet és hivatalosan, ellenőrzés nélkül járhassák be Európában az összes fajtestvéreiket! Akik, ha le is buknak, csak a kishalak lesznek! A nagyok, mint kiderült Sopronban kóricáltak, Rogán papírokkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.