Olaszország komoly közbiztonsági krízissel küzd az illegális bevándorlók miatt, akik már napi szinten követnek el erőszakos bűncselekményeket. Két tunéziai migráns Velencében megtámadt egy olasz házaspárt, azonban az eset nem várt módon ért véget. Az olasz férfi a támadás után ugyan távozott a helyszínről, azonban röviddel később visszatért és egy puskával agyonlőtte az agresszív migránsokat. Korábban többször is beszámoltunk róla, hogy Olaszországban megszaporodtak a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma. A minap Triesztben fajult tömegverekedésbe és késelésbe egy bevándorlók okozta konfliktus. A nők elleni támadások is egyre gyakoribbak. Korábban pedig arról számoltak be olasz politikusok, hogy a hazájukban élő muzulmán közösség tagjai hatalomátvételre készülnek,- írta meg a Hír TV.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Helyes! Csak a férfit sajnálom mert meg fogják büntetni! Politikusék kitalálnak valamit és a hétköznapi emberek isszák meg a levét mert természetesen ők száz testőr mellett fotózkodnak velük akik megvédik őket, és persze nem él a környeztükben egy sem!
balos
@durbincs: Akiket a fideSSes picsa emberkereskedői hoznak be jó pénzért minden hova,ahol ilyen durbincs tetvek élnek a seggnyalásból jól!
nemkati
Ez a büdös halfej már megint a legócskább honlapokról idézget, vadbarmok, és hírhamisító, stb.
"arról számoltak be olasz politikusok, hogy a hazájukban élő muzulmán közösség tagjai hatalomátvételre készülnek"

A 60 milliós országban a 2-2,5 millió muszlim átveszi a hatalmat. Ha erre készülnek, akkor nem kell tőlük félni, mert akkor mind elmebeteg, csak le kell nekik gyártani a megfelelő számú kényszerzubbonyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.