Egy meglehetősen abszurd jelenségnek lehetünk a szemtanúi a gazdasági életben, mégpedig annak, hogy Románia megelőzte Magyarországot. Ki hitte volna ezt a 2010-es évek elején? Akkor ugyanis még Ausztriát akartuk utolérni, azonban most már az a rövidtávú célunk, hogy visszaelőzzük Romániát. A legfrissebb Eurostat-adatok szerint ugyanis Romániában jobban élnek az emberek, mint Magyarországon, ezt pedig a vásárlóerő-paritáson mért GDP mutatja- sajnos.. A román miniszterelnök éljenzi Romániát, dícséri a román politikusok kitűnő teljesítményét, de... vajon ez a remek eredmény valóban annak köszönhető, hogy a keleti szomszédunk olyan jól teljesít? Vagy inkább hazánk gazdasági teljesítménye süllyedt le egy olyan szintre, ami már a románok számára is megugorhatóvá vált? Sokan értenek egyet ez utóbbi véleménnyel, ami igencsak elmarasztaló véleményt alakít ki hazánkkal szemben.

Feltöltő: gmbh
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
#anyátokpicsáját élnek jobban

"Az alacsonyabb ingatlanárak és rezsi miatt egyre nagyobb számban költöznek át Romániából a határ menti magyarországi településekre"

hvg.hu/ingatlan/20240318_ingatlanarak-romania-magyarorszag-battonya
Nyírfa
Akár így, akár úgy, gratulálok. A románok mindig jobban sakkoztak a történelemtáblán.
sándorbence
csau öreg dácsiája mégmindig vereti azaszfaltot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.