A Fidesz-KDNP listája vezet (48 százalék) egy hónappal az európai parlamenti (EP-) választás előtt – derült ki a Nézőpont Intézet

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
És, ha mégse így lesz, vésztartaléknak még mindig számíthatnak orosz barátaik számítógépes segítségére! Ahogy ez már az elmúlt 12 évben rutinná nemesedett! A 49%-os 2/3-ot ""előállító putyilovkák segítsége most is biztos! A Kmalac is és Putyilovka is érdekelt az ügyben. Kmalacunk a börtönt kerülné el, orosz testvére pedig a spiclijét tartja az Unióban!
KisTehen
teljesen la vagyok sújtva

HAHAHAHA
KisTehen
@Maccska: ner péter 3x fogja újraszámoltatni
simmering73
A benézőpont eteti hűséges birkáit.
balos
@simmering73: A faszt!Ez már tény kérdés!Ha nem így lenne akkor nem tudnának a BÉKE párti muszka seggében matatni nyelvtanilag!
Nessy
Van nekünk "intelligens, lojális szavazat összesítő programunk"! Tudja, mikor leállni egy félórára, órára, hiba jelzéssel. Egyébként is nálunk a szavazatok 50%-a 2/3 , azaz 67%.Ma melyik eredmény lesz helyes a matek érettségin?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.