Marc Tessier-t, a France Télévisions francia tévéhatóság volt vezetőjét csütörtökön a romák elleni gyűlöletkeltés vádjával pénzbírságra ítélte egy párizsi bíróság egy 2005 februárjában, a France 5 adón sugárzott műsor miatt, amely a vándorcigányok által elkövetett bűntettekkel foglalkozott.tovább

Forrás: globusz.net
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

5hazi
Ez nevetséges! Kamionos voltam éveken keresztül láttam a saját szememel,hogy be sem engedik a vándor cigányokat a városba de még a kis falukból is ki küldi a csendőr őket.Nem mehetnek be csak vásárolni de azt sem csoportosan !!!Mikor a zámolyi romák kimentek Strassburgba hónapokat töltöttek a határon a "senki " földjén.Csak ezt nem reklámozták!
5hazi
Még anyit,mikor beengedték a tücsköket rögtön össze lopták az összes közlekedési táblát!! Foglalkozott vele a francia TV, Igaz akkor nem büntettek meg senkit a cigányozásért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.