Tizenhat közép- és dél-európai ország olimpiai bizottsága támogatja a 2024-es budapesti olimpiarendezést. Az Európai Olimpiai Bizottság prágai közgyűlésén derült ez ki.

A budapesti rendezés mellett áll: Albánia, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Görögország, Macedónia, Montenegró, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Törökország.

Magyarországot és Budapestet képesnek tartják ötkarikás játékok megrendezésére. Budapest ideális Közép- és Dél-Európa országai számára, a számos pozitívum között kiemelték a jó megközelíthetőséget és a biztonságot is.

A 2024-es olimpiáért Budapest mellett Los Angeles, Hamburg, Róma és Párizs verseng. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) 2017 szeptemberében, limai kongresszusán jelöli ki a rendezőt.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Aha. Szép lista a hátulsó sorból. Viszont egyet sem látok azok közül akik eldöntik ezt. Amúgy akarni a vécén kell.
simmering73
Aha. Szép lista a hátulsó sorból. Viszont egyet sem látok azok közül akik eldöntik ezt. Amúgy akarni a vécén kell.
bakegya
Igazuk van,vendégnek lenni mindíg kényelmesebb-egyébként is,bukjon a magyar!
Elbassza a rengeteg felzárkózásra szánt pénzt ez a szemét kormány az orbán dilijére-mert hogy ebből semmi haszna se lesz ,csakkk a fidess maffiózóknak az burítékolható.
kkalman
Nem kevés hülye ötlete van ennek a kormánynak, de ez az olimpia a nagyon hülye ötletek kategóriájában is minimum dobogós lenne.
Dr. Felipe
Az orosz hitellel és az olimpiával pontosan a görögök sorsára fogunk jutni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.