Kovács Anikó, az MTI fotóriportere az  úszó-Európa-bajnokságon szerette volna lefényképezni Hosszú Katinkát az aranyérmeivel csütörtökön, de a bajnoknő nem állt kötélnek.

A Magyar Nemzet szúrta ki a fotós csalódott Facebook-posztját:

Vártam és reméltem, hogy nem is olyan, mint ahogy sokan mesélik, hogy megváltozott. Aztán kijött. És mikor látta, hogy csak én vagyok, azt mondta, hogy akkor nem mutatja fel az érmeit. Megkérdeztem: nekem nem? És erre gúnyosan nevetve azt felelte: hát, nem. Állt mellette »valaki« ugyan egy piros Iron Lady-s sapkában. Isten veled, Katka, örültem, hogy ismerhettelek... és welcome (?) Iron Lady...

 A bejegyzést többek között két kiváló úszónk, Kapás Boglárka és Risztov Éva, valamint a MOB sajtófőnöke, Siklós Erik is lájkolta.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Igaza van !!! Katinka egy VILÀGKLASSZIS !!!
És nem alacsonyodik le egy MTI szintre ...
Cicamama55
Nocsak, nocsak...Ez felér egy erős vélemény nyilvánítással.
wagabund
olyan jó érzés rohasztani egy sikeres embert...a sok ellendrukker szerti, ha büntetlenül belerúghat egy olyanba, akinek egyébként sokat köszönhet a sport...
most majd a fotós évekig mesélheti, milyen alázásban volt része...kissel beszélt már?..lesz téma..
vadnarancs
Risztov a Kósáné csaja is lájkolta? Viktor az asszony nem jár össze Risztovékkal?
radikalisdemokratak
Hosszú Katinka!

remélem a sajtósod olvassa, vagy valaki eljuttatja hozzád a mondandómat, mert a javadat akarom!
.
NE HIGGY EZEKNEK A FÉRGEKNEK, ÁT FOGNAK VERNI!
.
a gyárfást csak azért nem tudták még kicsinálni, mert nemzetközi szinten legalább akkora játékos - bűnözői körökben - mint a csuti geci, meg a pintér.
.
DE
.
hiába nemzetközi úszószövetségi tagság, a csicska borkaiék a schmittel együtt orbánseggevégeként az utolsó pillanatban
.
NEM FOGNAK NEVEZNI AZ OLIMPIÁRA, HA MAGYAR SZÍNEKBEN AKARSZ MAJD INDULNI!
.
JAVASLOM, MIELŐBB, AMÍG MEGTEHETED VEDD FEL AZ AMERIKAI ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT AZ OLIMPIAI INDULÁS MIATT!
.
mikor majd ott állsz a dobogó legfelső fokán, egy magyar zászlóval megmutathatod nemzeti hovatartozásodat, s egyben kifejezheted ellenérzésedet ezekkel a mocskokkal szemben.
aki pedig ócsárolni akar - sok ilyen fideszállat van - azokkal neked nem kell törődnöd, hiszen megcsókolhatják a fenekedet, ha hagyod nekik. nem fogod hagyni, ahogy eleddig sem hagytad.
hidd el, ezek a mocskok bármire képesek!
prime777
Katinkának elege van ebből a rendszerből.
Elegen van a velejéig romlott,,szar mutyisztánból.
Hát körülbelül ezért nem állt le fotózkodni.
Nem csak mi érezzük azt,hogy ez a haza bizony minden,csak nem nemzeti és magyar.
Fake az egész ország.
prime777
@radikalisdemokratak: "mikor majd ott állsz a dobogó legfelső fokán, egy magyar zászlóval megmutathatod nemzeti hovatartozásodat, s egyben kifejezheted ellenérzésedet ezekkel a mocskokkal szemben.
aki pedig ócsárolni akar - sok ilyen fideszállat van - azokkal neked nem kell törődnöd, hiszen megcsókolhatják a fenekedet, ha hagyod nekik. nem fogod hagyni, ahogy eleddig sem hagytad.
hidd el, ezek a mocskok bármire képesek!"
Nagy igazságod vagyon akárki is vagy!
prime777
@Szeparepa2: "amikor meg a hazaáruló patkány gazdid kedves csicskafirkász NEM NYILATKOZIK SENKINEK AZ ÉGVILÁGON SOK -SOK ÉVE, CSAK A SAJÁT CSELÉD MÉDIÁJÁNAK AZ UGYE NEM BAJ..? "

Ez betalált.:D
Nem nyilatkozik,nem hát.
Mert a többi ember,aki nem az ő csicskája, az nem ember és nem magyar.Ergo azzal szóba sem áll.
Rangon alulinak érzi.
Van itt pár ilyen ember aki ezt képviseli,mármint ezt a stílust.
Például a verőce.
A fülénél fogva basznám az ilyeneket pofán úgy,hogy megtanulják tisztelni a honfitársaikat egy örök életre.
lampa laz
Fantasztikusan jó úszó vagy és nagyon okos, mindkettőhöz gratulálok.
Ez vagyok
Hajrá, Katinka!
Ne hagyjad magad, tökjó ahogy eddig is hozzáálltál. Remélem, hogy sokan vannak, akik neked szurkolnak.
Sírnivaló, hogy egy sportember és egy különleges sportteljesítmény másokat aljas bírálókká tesz. Milyen világban élünk itt most Magyarországon? Sajnos a valót nézve, már nem is csodálkozik az ember, hogy ilyenek is előjönnek. Mármár szinte nem is várunk másféle reakciót.
DEHÁT, normális ez? NEM!!!
oreghal56
Szánalmas, most amikor ünnepelni kellene, egy sértődött fotó riporterrel kell betölteni a netet. Megértem Katinkát, hogy nem foglalkozik az üggyel. Neki az olimpiával kell foglakoznia. egyébként ha jól veszem ki ott volt két ember akkor most kinek higgyek. Igazolhatatlan szerintem aljas irás. Megirtem volna személyes e-mailben. Ja nem tudja, kiderül, hogy nem is barátok csak egy rátarti újságíró aki kérkedni szeretne.
coni
Így utólag, az események tükrében, érthető, hogy már nem tárgyalt Kissel. Az is ki fog derülni szép lassan mi van még az egész magyar úszósport füle mögött. Bár ennyi is éppen elég...
human
Őszintén szólva én nem értem ezt az egész Katinka-Gyárfás történetet. Csak a csatát látom, de hogy ki miért vívja azt nem tudom, így nem is tudom kinek szurkoljak. Talán Katinka edző párjának köszönhetően olyan komplex edzésprogramot dolgozott ki, ami láthatóan eredményes. Ezt szeretnék átültetni a jelenlegi rendszerbe az elvárt fejlesztésekkel együtt. A másik oldal ezt a váltást nem akarj talán csak mert meghaladta már az idő a vezetőket vagy talán önzőbb okai vannak vagy talán teljesen logikus érveik. De nincs érvek ütköztetése, amiből kiderülhetne az igazság.
Jelenleg így állok ezzel a történettel.
levarosbukta
Kedves Katinka! Vannak esetek amikor felül kell emelkedni a valós vagy vélt sérelmeken azért hogy ne olyanokat alázzunk meg akiknek a háborúságodhoz az úszószövetséggel semmi köze. Megmutathattad volna emberi nagyságodat, de ami nincs azt nem lehet megmutatni.
Desischado
Helyre tette a lakájmédia képviselőjét, nagyon helyesen!
Borsodi
Hát igen nem egy beszari seggnyaló aki hasra esik az álhíreket gyártó Mtv nek .Az meg nagyon helyes ha magának bizonyít és teljesít,nem is érdemeljük meg,hogy Magyarországot képviselje,ahol ilyenek az edzők. és a miniszterünk csak a focit ismeri el.
Más országban tárt karokkal várnák!
Eriksson
Katinka az Istennő!
Lesz még idő, talán nem is sokára amikor boldogan hagyná magát fényképezni. Amikor már a kutyát sem fogja érdekelni.
nemkati
@coni: "Így utólag, az események tükrében, érthető, hogy már nem tárgyalt Kissel. Az is ki fog derülni szép lassan mi van még az egész magyar úszósport füle mögött."

Az elejétől kezdve volt egy olyan érzésem, valami nagy disznóság van az úszószövetség körül, csak arról Katinka nem akart beszélni amikor sorolta a hibákat.
Katinka nem csak jó úszó, hanem kiváló diplomata is! :) Az MTI-sek meg menjenek vissza továbbra is 0rbán se@@ét nyalni!
Katalina62
Nem biztos, hogy értelmes dolog volt ezt a történetet közzétenni, de Katinkát sem kéne így bàlványozni! Mert mit az események mutatják, a bálványok pillanatok alatt ledölhetnek!
karma1
@Mirabilis: 20.41-re: Azt akarta Gyurink ezzel mondani, hogy Katinka NEM ezt erdemelte volna meg a magyar mediatol!
Kepzeld Magad Katinka helyebe: kint van egy rendkivul fontos nemzetkozi versenyen, ahol sorra nyeri az aranyakat a magyar nemzetnek, es akkor kikuldenek hozza egy nevenincs senki fotoriportert, aki akar csinbalbni Katinkarol par fotot, es majd itthon az MTI azt tesz hozza, amit akar, a kep alairasait mar habonyek mediaja fogja meghatarozni.

Hat EHHEZ nem fog Katinka asszisztalni - erthetoen -, ugyhogy a szegeny holgyiket, akit az MTI odakuldott, pontosan a helyen kezelte Katinka - ennyi. NEM Katinka alazta meg ezt a szerencsetlen kis fotoslanyt, hanem a komplett magyar media akarta megalazni Katinkat azzal, hogy egy 77. kis senkit kuldott ki fotozasra Katinkahoz.
Katinka egy Szepesi Gyorgyot vagy egy Vitray Tamast erdemelt volna meg, PLUSZ egy jo fotost - mert talan meg ez is van az MTI-nel.

(Ez kb. olyan, forditva, mint amikor Oprah Winfrey meginterjuvol egy atlagembert, akkortol szamitva az az ember igencsak rangossa valik, hiszen OF csinalt vele egy TV-riportot!)

Ez az egesz fotos akcio Katinka lejaratasara, megalazasara, megtoresere szolgal. Mar csak azt nem tudom, hogy meddig tart Nala a cerna, mikor fogja azt mondani, hogy "na most mar eleg, ne szorakozzanak velem, megyek az amerikai zaszlo ala aranyakat gyujteni."!
KERKA
@human: 20.27 Ismételten a te véleményeddel értek egyet.Logikusan gondolkozol, és jelenlegi helyzetre én sem találok ennél megfelelőbb véleményt. Ragozni pedig fölösleges.
magyarbakancs
Bunkóság, mint a vízpára úgy terjed.
Borzalom ennek a hölgynek a viselkedése.
szaboria1
@Mirabilis: @magyarbakancs: @Eriksson: Érdekes amikor azt szerette volna, hogy az MTI adja le a tiltakozását akkor arra nem voltak hajlandók. Most meg pofátlanul akarják szét kürtölni a győzelmét.
human
@szaboria1: @Mirabilis: @magyarbakancs: @Eriksson: Nekem is van egy olyan érzésem, hogy az MTI kiharcolta magának ezt a bánásmódot.
Eriksson
@Desischado: Olvasd el légyszi a cikket, ebben szó sincs lakájmédia képviselőjéről.
mno.hu/sport/valaki-nagyon-kiabrandult-hosszu-katinkabol-1343201
"„egy barátság vége... Volt egy nagyon kedves bajai lány, akivel nagyon régen jóban voltunk, tudta mindenki az uszodában. Aztán eljött a mai nap, amikor szerettem volna a mai érmeivel egy képet készíteni, mivel a sűrű programja miatt nem jött ki a fotózásokra. Vártam és reméltem, hogy nem is olyan, mint ahogy sokan mesélik, hogy megváltozott. Aztán kijött. És mikor látta, hogy csak én vagyok, azt mondta, hogy akkor nem mutatja fel az érmeit. Megkérdeztem: nekem nem? És erre gúnyosan nevetve azt felelte: hát, nem. Állt mellette »valaki« ugyan egy piros Iron Lady-s sapkában. Isten veled, Katka, örültem, hogy ismerhettelek... és welcome (?) Iron Lady...

Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset. Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan bölcsességet, mely a szomorú napokban vigasztalja, a nehéz helyzetekben bátorítja, a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti. A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt. Egyetlen szót vésett bele: »ELMÚLIK«”
Eriksson
@szaboria1: @human: Katinka sikerét szét lehet kürtölni bármikor, bárki által, az ő engedélye nélkül is, mivel az gondolom nem titkos. Viszont ezzel a viselkedésével nem az emberi nagyságát fitogtatja.
Az magyar úszószövetség évtizedek óta neveli ki a legkiválóbb sportolókat, de egyetlen egy sem volt még csak hasonló sem, mint Katinka. A sikereik ellenére mind egytől egyig megmaradt a szerénység és a valóság talaján. S éppen ezért vagyunk, lehetünk rájuk büszkék.
szaboria1
@Eriksson: Tudod a dolognak két oldala van. Vajon igaz e amit a csaj állít mert ugye London azért most messze van. Érdekes az Önéletrajzában a fotós szabadúszó csak eladja a képeit több intézménynek.
Eriksson
@szaboria1: Nem az a lényeg, hanem a hozzáállás. Egyébként Katinka már bizonyította, hogy nem áll szóba akárkivel, nem csak egy régi barát fotóssal nem.
karma1
@szaboria1: Hu, Te aztan tenyleg alapos voltal,... En is igy vettem ki az oneletrajzbol...Kb. ez olyan Illes bacsis szitu...:o)))
szaboria1
@karma1: Van egy szokásom erre még a volt főnököm tanított meg előbb járjak utána a dolgoknak mint, hogy véleményt mondjak.
szaboria1
@Eriksson: Tudod ismertem jó pár hírességet. Volt részem abban is, hogy valaki egyikre hivatkozott, hogy neki a barátja és amikor felhívtam tényleg ismeri e akkorra az illető már el is húzott.
szaboria1
@Mirabilis: Amikor összetépte a szerződést. Az M1 híradó kivételével mind leadta és az MTI híreiben sem jelent meg.
szaboria1
@Mirabilis: A másik csak be kell írni a keresőbe a nevét és a szerződés szót és sok mindent lehet találni.
Mangu
Kár szót vesztegetni rá és egymást froclizni. Ez az egész csak Kovács Anikó fennforgásáról szól. Más ezt a blamázst, - ha igaz -, átlépi és nem kürtöli világgá.
magyarbakancs
@human: Ez nem a köz Tv-ről szol, hanem az úszónő egójáról.
Ami néha át csap, mint a víz bunkóságba.
Még akkor is gusztustalan ez a viselkedés, ha több aranyérmet szerez.
Mióta USA párja van az óta meg nőt az egója és a stílusa elment bunkóba.
human
@magyarbakancs: Lehet ez is, de lehet, hogy nem látjuk mi más folyik a színfalak mögött.
karma1
@magyarbakancs: Tudod, a falabu , alulmuvelt focistak stadion(okat) kapnak, 10 millas autokkal szaladgalnak, holott a tojashej meg a seggukon van, nem kepesek vegigjatszani egy meccset, golt csak a videon latnak, amikor az edzojuk szemlelteti nekik, hogy mirol is szol a foci, ekozben az aranyakat es mas ermeket egymasra halmozo vilagklasszis ele egy Europa Bajnoksagra egy olyan csajt kuldenek ki, aki nem is az MTI alkalmazottja, inkabb egy szabaduszo, aki annak adja el a fotoit, aki tobbet fizet erte.
Nana, hogy az a legkevesebb, ha a fenti modon a helyen kezelte a holgyet.
wagabund
asszem ez egy fizetett hírdetés...arra már nem emléxik a fotós, hogy kiss és edzőtársai, meg klf elnökök, hogy próbálták alázni az úszónőt..milyen sírós mutatványt adott elő kiss, amikor széttépte Katinka a megalázó szerződést..akkor hol volt a fotós? a kanyarban sem...
jolibaba
Hosszú katinka úszni tud, de egy bárdolatlan, modortalan buta tyúk. Egyet tud,széttépni azt a szerződést, vagy mi a csudát, mert keveselte az abban szereplő milliócskákat. Na azt aztán láthattuk jó néhányszor.
Katalina62
@karma1: Miért lenne baj,, hogy annak adja el a képeit aki jól fizet érte? Katinkát is jól megfizetik az aranyakért, és ez is természetes! Ne legyünk álszentek! A fotóriporter hölgy sem pancser a szakmájában!

vlv.hu/news/5248/kovacs-aniko-ujabb-dija
karma1
@Katalina62: A mai vilagban senki sem szereti, ha a kepevel vagy egyeb szemelyi adataval visszaelnek. Gondold vegig: Te sem orulnel annak, ha hozod egymas utan az aranyakat az orszagnak, es akkor odajon valaki, plane felig szabaduszo, es akar Rolad kepeket kesziteni. Es mi volna, ha a keped ala mondjuk az a felirat kerulne, hogy "Hosszu Katinka megbanta, hogy Kiss Laszloval nem allt le beszelgetni".
Mert peldaul ezt is megtehetne ez a holgy (a fotoriporter) .
Te orulnel egy hasonlo esetnek?
Katalina62
@karma1: Akkor sem kéne így ekézzni a fotóriportert! Lehet, hogy nem kellett volna ezt a történetet leírnia ,de attól még nem biztos, hogy hazudik. Ha minden így igaz,
ez fájhat neki!
karma1
@Katalina62: Nem vitatom: nem eshetett neki tul jol, egyebkent lehet, hogy semmifele rossz szandeka nem volt.

Itt vegig csak azt probalom meg kihangsulyozni, hogy Katinkat NEM az erdemeinek megfeleloen kezelik, es ha O (Katinka) meg a ferje bepipulnak emiatt a banasmod miatt, a Magyar Uszoszovetsegnek egy rohadt szava nem lehet az ellen, mert tettek rola, hogy Katinka bepipuljon, es legkozelebb amerikai szinekben induljon.

Azt probalom elmondani, hogy aki ekkora hirnevet szerez az orszagnak, azzal ezt NEM lehet megtenni!
Ez kb. olyan, mint hogyha Magyarorszagra menne az angol kiralyno, es mondjuk ot az albertirsai alpolgarmester fogadna, a polgarmesteri hivatal ebedlojeben. Ebbol latszana, hogy mindenki rosszul kezelte a helyzetet, es igy mindenki rosszul is erezne magat. Elkepzelheted , hogy otthon ezutan mit tenne a kiralyno, ha a magyarokrol lenne szo.

Amikor orbant nem akarta fogadni 3 alkalommal sem Obama elnok, akkor az egy komoly uzenet volt a politika nyelven orbannak. szijjaspetyat se fogadta a vele egyenrangu kulugyminiszter Amerikaban, csak valami hazelnok-helyettes, ami megint egy komoly uzenet: nem veszik sem szijjas szemelyet, sem a kormanya politikajat komolyan.
Ugyanez vonatkozik Katinka esetere is: ugy nez ki, hogy a hazajanak nem er meg egy rangos sportujsagirot, akinek szivesen nyilatkozna a felkeszuleserol, az olimpiai terveirol, arrol, hogy mennyire orul az ermeknek. ES egy fotoriporternek is lehetett volna modja ekkor kepeket csinalni, egy szinvonalas riport melle...

Tudod, en nyugataon elek most mar eleg huzamos ideje, es itt mindenki tudja, hogy ez lekezeles lenne a sportoloval szemben.
karma1
Nem tom, miert veri a nyalat a fotos holgyike, ahogy elnezem, o akart egy zsiros falatot kifogni a Katinka fotojaval: ugyanis sehol sincsenek megemlitve a fotosok a tobbi Uszo EB-s versenyzonknel sem: Verraszto es Kapas az aranyermukkel es Szilagyi az ezustermevel ugyanugy megerdemelte volna a kiemelt figyelmet, ehelyett mind a negyuk kepe forrasmegjeloles nelkul kerult ide a Propira is, a Propi altal felteve...

Szoval, kar a gozert, fotoskislany, ez most nem jott ossze ,... Majd legkozelebb...Ha mar nyilvanvaloan nem kereskedni akarsz a celeb fotojaval, hanem megbecsulni a fotoalanyt...
radikalisdemokratak
nem szeretem, ha egy hülye okoskodik, ráadásul nem szeretek hülyékkel poémiába keveredni,
.
DE
.
most az egyszer megjegyzést fűzök a magát "
.
" Mirabilis"
.
néven megnevező marhaságához.
nem a Hosszú Katinka alázza meg a magyar nemzetet, hanem az olyan idióta barmok - sajnos ennél enyhébben nem tudom minősíteni ezeket - mint te, te bilis mirabilis! Hosszú Katinkának csak, és kizárólag hálával tartozik az ország népe - amit az értelmes, felnőtt meberek tudnak is - tekintettel arra a tényre, hogy ha és amennyiben kedve tartja, bármely nemzet színeiben indulhatna, s bizony bármely más ország tisztelettel, s megbecsüléssel kezelné őt, s nem pedig ilyen bilis mirabilis módon.
ja!
te bilis mirabilis! szójjá, ha kiérté a bilbű a csuti segge alúl!
karma1
@Mirabilis: Nem tudom, hogy miert borultal ki ennyire: akarmit mondasz Katinkarol, de az amerikai ferjevel egyutt meg mindig a Magyar Uszoszovetsegnek es Magyarorszagnak hozza a dicsoseget.

Bar nem egeszen ertem, miert gondolod, hogy nem tudom, hany eves Szepesi es Vitray 0 teljesen tisztaban vagyok az eletkorukkal, - en csak a kaliberukre akartam utalni, hogy egy MANAPSAG vezeto sportriportert kellene hozzajuk - nem csak Katinkahoz, de Verrasztohoz, Cseh Lacihoz, Boglarkahoz es Lilianahoz is kikuldeni.
Mondjuk egy fotos a Kocsak Szilard is lehetett volna, peldaul. Vagy Szebeni, vagy akarki mas.
Nem akartalak felpipasitani, de egyenlore Katinka MAGYAR, amig nem kezelik ugy, mint Te, vagyis nem mondjak rola, hogy az amerikai Tusup FELESEGE, amerikai szinekben indulva... Mert nem az.Kulonben mar reg Amerikaban lenne az aranyermeivel tele a sajto.

Ha pedig ugy erzed, hogy unod az egeszet, akkor nem kotelezo elolvasni a rola szolo cikkeket, tudtommal erre senki nem kotelezhet Teged.
Szep joejszakat!...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.