Shane Tusup azt állítja, hogy képes lenne harcosokat nevelni, "fiai" nem ismernék a barátságos meccs fogalmát.

Bár ideiglenesen Szélesi Zoltánt nevezte ki az MLSZ a magyar fociválogatott élére, Hosszú Katinka edző-férje, Shane Tusup óriási esélyt lát arra, hogy a Luxemburg és a Costa Rica elleni meccs után ő örökölje a nemzeti tizenegy a kispadját – szúrta ki a Borsonline.

Nem hiszi el, ki készülődik a labdarúgó-válogatott élére

Fotó és nyitókép: Shane Tusup Facebook oldala

„Bár még nem csörgött a telefonom, nagyobb esélyt látok arra, hogy én legyen a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, mint valaha! – kezdte levelét az Iron Lady háromszoros olimpiai bajnok trénere – Elég könnyen tudok olvasni a sorok között... Nem véletlen, hogy a szövetség csak a következő két, úgynevezett barátságos mérkőzésre nevezett ki kapitányt. November közepén ugyanis, amikor a fiúk Luxemburg és Costa Rica ellen játszanak, Ázsiában leszek, hiszen ekkor zárul az idei úszó Világkupa, így ezt a két meccset nem tudtam volna elvállalni.”

Tusup Facebook-bejegyzésében hozzátette: ő nem úszóedző, hanem „teljesítmény-specialista”. Vagyis sportolókat készít fel, nem úszókat. Hogy mit takar ez pontosan?

„Megtanítom őket hinni magukban, önbizalmat öntök beléjük, és megmutatom, hogyan kell kihozni magukból a legjobbat. Az én csapatom nem ismeri majd azt a szót, hogy „barátságos” meccs. Az én csapatom harcosokból áll majd, akik készen állnak a háborúra, amikor kell, és tudom, hogy pontosan ezt akarjátok látni a magyar válogatottól!”– írta Tusup.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
"Az én csapatom harcosokból áll majd, akik készen állnak a háborúra,"

Focizni kéne ecsém ,nem harcolni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
reménytelen, mert teljes mértékben inkorrektek. Őket átnevelni lehetttlen, legalább annyira mint Orbánt tisztességre, becsületre és korrektségre nevelni! =))
staro2
"Az én csapatom harcosokból áll majd, akik készen állnak a háborúra,"

Focizni kéne ecsém ,nem harcolni.
bencemacska
OV méltó párja.
Az én kérdésem pedig az, amit az angol misszionárius kérdezett a kóbor apácáktól!
Pálinkás Pál
Ha ez a zsírbunkó lesz a kapitány az fényesen mutatja a magyar állapotokat...talán ez az amerikai tahó mindenhez ért???
cikicakk55
Ez még is mit jelent? Én nem értek a focihoz,így számomra az jön le ebből a kijelentésből,hogy a pályán a játékosok ütni vágni fogják az ellenfelet.Nem is érdekli majd,hol a labda.Ha nem figyel a bíró, szép lassan kiixeli a játékosokat.Ennek a Magyar csapatnak már lőttek.Az fiatal tehetségekből kéne összeállítani egy olyan csapatot,amelyikkel még nem szaladt el a ló.Ameddig még a vesztes meccsekért is kapnak pénzt,addig mi a francért strapálnák már magukat? az emberek örülnének,ha Ők keresnének annyit,mint ezek a " focisták" egy- egy vesztes meccs után.
lampa laz
Ezek a falábú barmok a végén még képesek lesznek a gyöpön mell, hát vagy pillangó úszásban is focizni.
mackoka46
Vajon melyik fidesz dögleni valónak fák a foga a facebúk és a google pénzére ?
Edmond Dantes
Szerintem ő Hofi receptjét alkalmazná.Bedobná a fiúkat a vízbe,aztán aki nem úszik,az megfullad!!
Clavigo
Én a "százlábú" Gáspárt javasolnám inkább. Kemény ,,másfél perces"" profi futball -pályafutással a háta mögött...Legalább lélekben erősödnének a falábú " zseléreklámok "...
Veleda
@Edmond Dantes: A focistákra jellemzően ez így hangzik: tud úszni? Nem? És ha jól megfizetem?
Na most itt az a probléma, hogy nagyon is meg vannak fizetve a havi-4-6 millióval, csak az a baj, hogy minden meccset barátságos meccsnek gondolják
Pedig barátságos meccset csak a Blaha utcai általános iskola 6.-ik b osztályával lehet játszani.
esperanza
@Pálinkás Pál: O sem lenne rosszabb mint az elodje.
cs.n.
Legyen már egy kis humorérzékünk, nem kell mindent komolyan venni. Tusup nem hülye, ezt inkább poénnak, vagy fricskának szánta.
grincss
..."Az a baj, hogy iszonyú nagy konkurenciája lett a futballnak, úszni ma sokkal többen mennek – Hosszú Katinkáék sikerein felbuzdulva –, mint a futballpályára. Ebben a rendkívül széles konkurenciájú kínálatban a labdarúgásnak átütő erejűnek kellene lennie, hogy mégis azt válassza az a gyerek. A futballedzőnek az a dolga, hogy üljön a kispadon és tartsa az edzéseket. Ma nagyon nehéz. Sajnálom is azokat, akik most felelősek ezért, mert nem nagyon tudnék okos megoldást mondani. Legfeljebb azt tudnám tanácsolni, hogy aki nem ért a futballhoz, hagyja az egészet, mert csak árt vele."...
24.hu/sport/foci/2017/10/12/dr-mezey-gyorgy-coming-outolt/
wagabund
Tusup lesz a befutó..ha még vinni akarják valamire a magyar focit...illetve nem valamire, hanem dicsőségre...

Igen, Tusup menedzser, aki csak az eredményt nézi...
Most majd megindul az áskálódás, nehogy véletlenül elfogadják a pályázatát...az bebaszna a focistáknak...
csipetke
Utálom a focit,nem is értek hozzá,de azt azért hallom,hogy a magyar focisták a semmiért mekkora pénzeket vesznek fel,ami számomra felháborító.Ennek a csámpás,kétballábas,lusta bandának csak és kizárólag gólok után fizetnék.Ezeket még a Tanganyika-alsói csapat(ha van ilyen egyáltalán) is elverné,mint eső a [email protected] sok baromi drága,üresen kongó stadionról,amiknek a fenntartása is őrültsokba kerül,ne is beszéljünk.Mit vesztenének azzal,ha Tusup megpróbálná a lehetetlent,focistákat faragna belőlük.
havasigyopár
Meg kellene próbálni. Ha Katinkából ilyen jó úszót képzett, talán focistákat is tudna. Meg kellene próbálni illetékes elvtársak!!!
Sámannus
A totógyilkosoknak mindegy ki az edző ők az eredményeket a lottózókban hozzák. Ezért nincs értelme erről vitázni. még a csapat összeállításával is manipulálnak aki nem veszi ezt tudomásul
Nem érti meg a hazai pályák légkörét. A pénzkifizető helyek a Csapatok, klubok és a bajnokságokhoz kötődő "vállalkozások" is furcsa "teljesítmények" után híznak.
Természetesen ez akkor derülne ki, ha be kerülne ebbe a krédóba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.