A Nemzeti Sport Online 870 karakternyi szöveget szentelt annak, hogy Csányi Sándor MLSZ-elnök nem mondott semmit.

UEFA-büntetés a magyar válogatottnak: Csányi azt ígérte, hogy majd elmondja a véleményét

„Részletesen elmondom majd a médiának, amit fontosnak tartok az UEFA fegyelmi döntésével kapcsolatban, amint ennek itt lesz az ideje”

- nyilatkozta Csányi a Nemzeti Sport Online-nak.

Az ügy előzménye a sportlap roppant tapintatos és tisztelettudó megfogalmazásában: 

az UEFA bejelentette, hogy kettő plusz – felfüggesztett büntetésként – egy mérkőzésre be kell zárni a Puskás Arénát az Eb-meccseken tapasztalt „diszkriminatív viselkedés” miatt.

Forrás: nso.hu

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Magyar ember sohasem szokott térdepelni, magyar ember nem térdepel senki előtt, még ha koldus is, még ha bűnös is, még ha megölik, sem térdel."
Nem, ezt nem a felcsúti géniusz mondta, hanem Jókai, mondjuk egészen más kontextusban, mint ez a focizseni. A focizseni ezt mondta az ő cserepes szájával:
"A magyar ember a Jóisten előtt térdel le, a hazája előtt térdel le, és ha megkéri a szerelmének a kezét, akkor még az a harmadik eset. Minden más esetben ez Magyarországon egész egyszerűen kultúraidegen."
Láttam viszont térdepelni óvódásokat Csepregen a jéghideg aszfalton, ahol a fideszes polgármester egy utcát avatott fel.
Láttam térdepelni Borkait kutyapózban egy luxusjacht fedélzetén, ahol éppen egy prostituáltat hágott meg a keresztény családbarátság nagyobb dicsőségére. És látom hosszú évek óta térdelni a 133 legbátrabb magyart Orbán lábai előtt.
Kiugrott a marhaszaros gumicsizmából a nemzet élére a leghitelesebb ősmagyar. Megszagoltatja kapcából kirántott lábát 10 millió magyarral. "Az egység fontos, elvtársak. A válogatottról van szó. A nemzetről van szó. Nincs apelláta. Mi az, hogy nincs egység? Nem, elvtársak! Vagyis elvtársak, de olyan nincs, hogy nincs, elvtársak! Demokrácia, mint olyan, nincs, elvtársak! Ellenvetés? Nincs? Helyes, elvtársak! Mit tetszett mondani, nővérke? Igen, én jövök, kezitcsókolom..." Tudom, hogy hajaz kicsit Hofira, de van deja-vu bőven...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mágnes
Nem majd ! Most ! Vagy ki vagy rúgva az mlsz ből !
justhpeter
@Gazella: Persze. Majd Orbán követíti a választ Csányinak.
istván irén
Mit is mondhatna ha egyetért ha nem szembe köpi saját magát nincs válasz
ómió
Pedig efftársilag még súlyosbítanának is! Térdepléshiány miatt!
Nessy
Miután videókkal bizonyították a büntetés okát, így arról nincs mit mellébeszélni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.