A magyar labdarúgó-válogatott második csoportmérkőzésére készülődik az Európa-bajnokságon, ahol a házigazda Németországgal néz szembe. Marco Rossi csapata döntetlenre vagy győzelemre törekszik, hogy életben tartsa a továbbjutás esélyeit a svájciak elleni vereség után.

Bravúros játékra van ma szükség a magyar válogatott részéről – De nem csak ezért izzik a levegő Stuttgartban

A magyar-német válogatott mérkőzést kiemelt kockázatúnak minősítette a német rendőrség/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar labdarúgó-válogatott izgalmas mérkőzésre készül a németek ellen az Európa-bajnokságon. Marco Rossi, a csapat vezetőedzője, megtartotta ígéretét a felkészülés kapcsán, és a csapat készen áll a bravúrpontra a Svájc ellen elszenvedett vereség után. A magyar drukkerek több mint tízezer fős csoportja már a stuttgarti stadionban gyülekezik, hogy támogassa a válogatottat.

A magyar szurkolók kitartanak a csapat mellett, és bíznak a helyzet javulásában. A stuttgarti stadionban várhatóan több mint tízezer magyar szurkoló lesz jelen, akik közös menetben érkeztek a helyszínre, körülbelül két és fél órával a mérkőzés kezdése előtt. A német rendőrség is felkészült a nagy létszámú szurkolói csoport fogadására.

Külön érdekesség, hogy a mérkőzés előtt a német szurkolók is a magyar drukkerek 2016-os Európa-bajnoki induló dalára, az "Éjjel soha nem érhet véget" című számra buliztak – közölte a Magyar Nemzet.

Forrás: magyarnemzet.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Szerintem is győzelemre játszanak!Mint minden meccsen amit jól megfizetnek!Kár,hogy nem a hatvanpusztai agyatlan geci vagyonából egyengetik a falábúakat!
Feller_Peti
Oszán a német kalifátusban a meccs elején vagy a végén fognak szőnyegen térdelve imádkozni az allahista Abdullok,
és az őket Európába importáló balos csőcselék?
simmering73
@Feller_Peti: Mi van hugyos. Egy nem ide.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.