A legtöbben csak kitalálációnak, hazugságnak gondolják a halálközeli élményekről szóló beszámolókat, pedig egyre többen számolnak be hasonló tapasztalatokról egy-egy újraélesztés után. Az elmondott történetek annyira egyformák, hogy mégiscsak felsejlik a gyanú: lehet, hogy mégsem csalásról van szó?

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
valahol olvastam, hogy azoknak az embereknek, akiknek volt halálközeli élményük, teljesen megváltozik az értékrendszerük, ezáltal az egész életük. mások segítése lesz a fő céljuk, és az, hogy szeressenek.
latorkuvasz
ha mindezt el tudod mondani, akkor nem vagy halott, csak nem lélegeztél és nem vert a szíved egy ideig

persze ettől függetlenül biztosan nagy trauma ez az agynak, és furcsa a sok hasonlóság, de lehet, hogy csak azért van sok hasonlóság, mert már mindenki hallott ezekről
kiwi
ha mindezt el tudod mondani, az agyad még nem halt meg, ez igaz, de már félúton voltál....

nekem azért (is) hihetőek ezek a halálközeli élmények, mert hasonlítanak a születéshez. és én hiszek benne, hogy valaminek a vége egyúttal mindig valaminek a kezdete is
bogyó
valahol azt olvastam a születésről,hogy :gyermeked halálos ítéletét akkor írod alá,mikor a világra hozod...

nagyon sok halálközeli élményről olvastam már és félelmetesek.én elhiszem,amit leírtak és elmeséltek.nagyon sokan aztán vágynak ismét az élményre.azt mondják,hogy olyan nyugalmat soha nem éreztek azelőtt.
kiwi
igen, a kommunikáció tanárom mondta mindig annakidején, hogy annál szörnyűbb dolog, hogy megszülettél, nem történhetett veled, mert meg kell halnod ... nem túl optimista felfogás

rettenetesen érdekesek ezek a halálközeli élmények, az is, hogy újra és újra át akarják élni, az is, hogy nem akarnak visszajönni, az is, hogy utána teljesen megváltozik az értékrendszerük, és közelebb kerülnek az élet lényegéhez.

dr. house vagány volt, a múltkori részben kipróbálta :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.