Március 31-én rögzítették az RTL Klubon kilenc éve futó Mónika-show utolsó epizódjait. A tavasszal még látható műsorszám végleg lekerül a képernyőről. A STOP kihasználva a pillanatot utánajárt, miért és kiknek a körében tudott csaknem egy évtizedig sikeres lenni a produkció, és mi jöhet utána.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@Betty53: biztos lessz valamilyen főzöcskés műsora.az most nagyon trendi.
brezon
szerintem döbbenetes nagyot fogunk nézni , hogy mivel rukkolnak elő .lehet ,hogy teljes stílus váltás lesz ...eltudom képzelni ,kopaszra borotválva amazon ként egy túlélő sow ban
inkvi
Már a jóval nagyobb német honban is egyre kevesebb ilyen van. Kifogynak a szereplőkből, azt annyi!
brezon
@inkvi: na jól van ,de nálunk azért sok a barom ,aki 15000 HUF ért kiteregeti a családi szennyest ,meg kockáztatom ,kevesebbért is !
inkvi
@brezon: Nem tudom, hogy mennyi a taksa?
brezon
én a Balázs show -t tudtam biztosan 15000 + 5000 ha pofon vagy verekedést is improvizálsz ,erre külön meg kértek ,ha olyan a téma ,ja és alá irattak veled a szerződésen kívül egy csomó papírt , mondván titok nyilatkozat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.